El femení A de l'EVF s'enfronta dissabte a l'Olèrdola, fora de casa

Primera Catalana femenina

Dissabte a la tarda (16h), el femení A de l'Escola Valls Futbol visita el camp Els Pins-Moja, on s’enfrontarà al Base Olèrdola i on no vol donar marge a la sorpresa i buscarà puntuar amb tres punts, que donin valor a l’empat de la jornada anterior i que mantinguin al conjunt de l’Escola a la part alta.

 

L’equip de l’Alt Penedès vol escapar de la part  baixa de la classificació i a cada partit a casa intenta enfortir-se per tal de dificultar les coses als rivals visitants i obtenir quelcom positiu. L’Olèrdola només ha pogut sumar una victòria en el que portem de temporada, la que va aconseguir davant el Sant Andreu ara fa dues jornades. La resta de la seva trajectòria es complementa amb tres empats i quatre derrotes, havent obtingut doncs, sis punts en aquest inici de lliga.

 

El Femení A vallenc vol refer-se de l’empat que va saber a poc a la darrera jornada i voldrà fer pagar els plats a l’Olèrdola, que es trobarà un equip amb ganes de deixar clar el seu potencial.

Per a aquesta jornada és baixa Xènia, que descansarà un partit per tal de facilitar la recuperació de la seva lesió. Tampoc hi serà Irene Macías, que pateix una contractura important  a l’espatlla, després d’una topada amb una contrària durant el partit  de diumenge passat. 


Jornada 8
Levante Las Planas-Sant Andreu
Fontsanta Fatjó-Suburense
Base Olèrdola-Escola Valls Futbol
Acadèmia Catalunya-Atlètic Vilafranca
Riudoms-Camp Clar
Sant Cugat Esport-Femení Tortosa
Santboià-Gladiador
Vilanova Geltrú-Molins de Rei