El femení A de l'Escola Valls busca superar al Fontsanta-Fatjó, rival directe

Primera Catalana femenina

Partit emocionant entre segon i tercer classificat del grup 1 de Primera Catalana femenina al Vilar. El Fontsanta-Fatjó será el rival d’aquesta jornada de l’Escola Valls, en un partit que tindrà lloc dissabte a les 19h a l’estadi vallenc.

Fontsanta és un equip que té números similars als de les vallenques, que al igual que elles, només han cedit una derrota en el que portem de temporada. Per tant, la dinàmica d’aquest equip és bona, que ve de tres victòries consecutives, però dissabte visita el Vilar i aquí les locals no han perdut encara.

L’Escola afronta el partit amb  la moral alta després de la contundent victòria a Olèrdola, on van oferir un alt nivell de joc, imposant-se amb autoritat tant al marcador com al terreny de joc.

L’equip recupera a Lili per aquest partit, absent durant varies jornades per temes laborals. També reapareixerà  Xènia, que tampoc es va desplaçar la jornada anterior per tal d’anar recuperant-se de la seva lesió.

Aixi doncs, el partit de la jornada es viurà aquesta setmana al Vilar, on en cas de sumar els tres punts, les vallenques es catapultarien de nou a la primera posició provisional, a l’espera dels resultats de diumenge.