El femení A en busca dels 3 punts a Las Planas

Primera Catalana femenina

El femení A de l’Escola Valls Futbol es desplaça a Sant Joan Despí amb l’objectiu clar de guanyar davant del Levante Las Planas B, ja que en cas de no fer-ho s’allunyaria temporalment dels primers llocs. El partit es juga a les 16h.

Davant tindrà un equip que està patint aquesta temporada, situat a la part baixa, havent sumat només tres victòries, però que aposta per un joc d’elaboració i que  a casa està posant les coses dificils ja que si volen mantenir la categoria i no esperar a les últimes jornades per salvar-se, s’han de conjurar per sumar a cada partit que juguin al Municipal Les Planes. 
 

Les vallenques volen marxar de pont amb els deures fets, puntuant de tres i aprofitant els enfrontaments directes dels equips que l’acompanyen per eixamplar distàncies amb els perseguidors o reduïr-les amb els equips que té al davant. 


Segons Ivan Porcel, tècnic vallenc, "l’equip està jugant molt bé als últims partits, s’està mostrant fort i amb autoritat i aquest és també l’objectiu de l’equip més enllà del resultat, mantenir el nivell o inclús superar-lo i continuar en la linia ascendent que ha de permetre que l’equip segueixi entre els equips capdavanters."


Partits de la jornada 11
Sant Andreu-Suburense
Levante Las Planas B-Escola Valls Futbol
Fontsanta-Fatjó-Atlètic Vilafranca
Base Olèrdola-Camp Clar
Acadèmia Catalunya-Tortosa
Riudoms-Gladiador
Sant Cugat Esport-Molins de Rei
Vilanova i la Geltrú-Santboià