El femení A treu un punt de la visita del camp del Levante Las Planas B

Primera Catalana femenina

Empat positiu després d’un altre bon partit de les vallenques, que no estan de sort i reben un gol en propia porta. D’altra banda no s’aprofiten les ocasions i l’equip acaba perdonant un partit mereixedor de victòria.
 
El Levante és un equip molt jove però amb talent i han demostrat tenir criteri amb la pilota, apostant per un joc d’elaboració i intentant arribar a la porteria contrària amb la pilota a terra i amb valentia alhora de sortir del seu camp, realitzant una pressió alta des de dalt.
 
L’Escola, amb baixes importants, ha contrarrestat prou bé el plantejament local amb una forta pressió que li permetia recuperar moltes pilotes, també a camp contrari, espai on s’ha desenvolupat bona part del partit.

Les blanc-i-vermelles, grogues en aquest partit, han aconseguit fer-se amb la iniciativa una setmana més i s’han imposat al centre tant a nivell defensiu com ofensiu, movent la pilota en ràpides transicions que s’intentaven culminar amb les atacants. La linia defensiva no ha tingut excessius problemes, si més no, fins la entrada al camp d’Asako, jugadora de l’equip de Superlliga Espanyola, que ha deixat constància del seu nivell superior respecte a la resta de jugadores, fent treballar molt més a les defenses vallenques.
 
Al quart d’hora de partit arribaria la jugada desgraciada del partit, amb  un gol en propia porta en un intent de rebuig amb el cap a l’àrea visitant, que ha acabat al fons de la xarxa.

No obstant, el Femení A s’ha aixecat i ha  anat a la seva i a agafar les regnes del partit, objectiu que s’ha assolit, tot i que el Levante ha tingut bons moments de futbol durant tot el partit.
 
Les ocasions han anat arribant durant el primer temps. Mireia i Maria disposarien de les opcions més clares.  Una bona pressió i posterior recuperació de Mireia en zona de tres quarts a permès que Maria es quedés sola davant la porteria, però el seu tir ha anat a les mans de la portera.
 
A la segona part arribaria el gol de justicia de la mà de Laura al minut 62, que després de rebre en diagonal per l’esquerra, retalla i remata ara si al fons de la porteria. L’equip ho celebrava amb efusivitat ja es perseguia i es necessitava el gol com el respirar.
 
Durant la resta de partit, tots dos equips han anat a pel gol de la victòria. Les locals han optat per aconseguir-lo amb accions personals de la davantera de Primera Asako, jugadora amb experiencia contrastada en categoria Nacional, molt rápida i Intel.ligent entre línies, que a punt ha estat de donar una alegría pel seu equip, però el sacrifici defensiu i l’excepcional actuació de la central Alba Llauradó, inconmensurable durant tot el partit, han evitat la festa local.
 
L’Escola també disposaria d’opcions per endur-se els tres punts, com la de l’Ana a la sortida d’un corner, però no s’ha definit prou bé, de tal manera que el partit ha acabat amb un repartiment de punts que es valora coma positiu, contra un bon equip, amb jugadores de potencial i una de Nacional, a un camp complicat, que ja s’ha convertit en un fortí aquesta temporada.  Segons el mateix tècnic, "l’equip marxava satisfet de Sant Joan d’Espí, conscient del creixement i les evolucions individuals i la col·lectiva, amb l’únic punt pendent de l’encert de cara a porteria com a aspecte a millorar."
 
 
FITXA
 
Levante LP: Patricia, Sheila, Carla, Andrea, Veronica, Alena, Celia, Nekane, Laia, Clara, Georgina (Patri, Clara Jaen, Asako, Angeka, Anna).
EVF: Xenia, Tiscar, Ana, Alba, Henrika, Carla, Bea, Mireia, Laura, Berta,Maria. (Sonia, Irene)
 
GOLS:  1-0 Alba 15’ (pp); 1-1 Laura    62’
 
TARGETES GROGUES: Georgina, Asako (Levante LP)
                                        Maria, Bea, Carla, Henrika, Ana (EVF)