El femení A Escola Valls a refer-se davant del Vilafranca

Primera Catalana femenina

El femení A de l'Escola Valls Futbol vol recuperar-se de la derrota a Vilanova superant al Vilafranca del Penedés

Diumenge tindrà lloc al Vilar un nou partit del Femení A corresponent a una nova jornada de Primera Catalana, la qual serà l’última de la primera volta.

L’equip ha començat amb molta mala sort el nou any. I és que fins a quatre serán les absències per aquest partit, a més que dues jugadores estan amb molèsties i tot i no estar en bones condicions físiques, participaran per poder ajudar a l’equip.
 
El partit de la darrera jornada contra Vilanova va suposar que s’haguessin de retirar del terreny de joc Irene Macías, amb una capsulitis al dit gros del peu (10-15 dies de baixa), després Maria Berjón amb un trencament agut a l’adductor (mínim 15 dies de baixa) i per últim Sonia Galiano, que va ser victima d’un fort cop, que com a conseqüència ha provocat un esquinç  de lligament al genoll i contusió de menisc (mínim 15 dies).
La quarta baixa de l’equip la trobem en Henrika, que pateix una infecció de ronyons i s’haurà d’estar com a mínim 10 dies de baixa.
 
Les jugadores tocades són Alba Llauradó, que no ha entrenat amb normalitat durant la setmana amb molèsties a l’adductor, on caldrà veure si es tracta de trencament en les properes hores. Per l’altra banda, la capitana Carla Sales tampoc s’ha entrenat amb el grup ja que pateix dolor fort a l’isquiotibial i a l’espera de més proves, ha fet treball al marge.
 
Amb aquest panorama l’equip s’enfronta diumenge al Vilafranca. En declaracions a El Travesser, Ivan Porcel explicava que, "Tot i les baixes, l’equip es mostrarà competitiu i ho donarà tot per fer un bon partit i sumar la victòria. Les jugadores estan mentalitzades de que, tot i les baixes, es pot guanyar aquest partit, ja que han demostrat que tenen potencial. Serà clau tenir un estat anímic òptim i una bona actitud per lluitar pel partit"
 
"El Vilafranca, és un bon equip que ve de la Preferent, va obtenir un empat inesperat a casa contra un equip de la part baixa. Voldrà  refer-se, doncs, contra les vallenques i sumar quelcom positiu, la qual cosa els permetria  fer més estreta la lluita en aquest grup capdvanter, on existeix una igualtat máxima pel que fa als punts.
 
 
 
JORNADA 15
          ESCOLA VALLS FUTBOL -  ATLETIC VILAFRANCA  
SUBURENSE - CAMP CLAR  
SANT ANDREU - FEMENI TORTOSA-EBRE  
LEVANTE LAS PLANAS - GLADIADOR  
FONTSANTA-FATJO - MOLINS DE REI  
BASE OLERDOLA - SANTBOIA  
ACADEMIA CATALUNYA - SANT CUGAT ESPORT  
RIUDOMS - VILANOVA GELTRU