El femení de l'Escola Valls obre la segona volta contra Camp Clar

Primera Catalana femenina

L'Escola Valls rep diumenge al Camp Clar, que ha canviat de mister darrerament. El vallenc Óscar Morgado és el nou entrenador. Els dos equips es troben empatats a punts

El Femení A de l'Escola Valls Futbol torna a jugar a casa aquest cap de setmana, en el que serà el primer partit que obrirà la segona volta del campionat a Primera Catalana femenina.
 
Davant tindrà novament al Camp Clar, a qui les vallenques van vèncer al primer partit de lliga i a qui esperen tornar a guanyar, aquest cop com a local. Tots dos equips arriben amb els mateixos punts a la classificació i s’espera que sigui un duel entretingut i força disputat, ja que són dues plantilles amb potencial i que estan formades per jugadores de qualitat.

Això no obstant, l’Escola Valls afronta el partit amb les baixes importants que arrossega des de l’inici de l’any. Sonia Galiano i Henrika Gustyte continuen sense poder participar amb l’equip. Finalment Irene Macias també cau de la convocatòria i estarà un mes de baixa per recuperar-se de la capsulitis. Per contra es recupera a Maria Berjón, que tot i que no estarà al 100%, ja disposa de l’alta mèdica. També entren a la convocatòria Carla Sales i Alba Llauradó, que tot i tenir problemes físics i no haver entrenat amb normalitat, estaran disponibles per ajudar a les seves companyes al terreny de joc.

"Tot i no estar en les millors condicions físiques, l’equip va demostrar amb l’èpica victòria aconseguida la darrera jornada contra el Vilafranca, que a més del bon nivell de joc, a base de constància i sacrifici pot treure els partits endavant", explicava Ivan Porcel. Així doncs, el "Femení A afronta el partit amb molta motivació i ganes de repetir, si més no, superar el bon partit de diumenge passat."

La victòria donaria un nou impuls moral a l’equip i suposaria mantenir-se en aquest grup capdavanter que cada jornada està més igualat, on hi ha una lluita aferrissada, havent-hi moviments constants cada jornada.

Jornada 16

ACADEMIA CATALUNYA -RIUDOMS
BASE OLERDOLA-SANT CUGAT ESPORT
FONTSANTA-FATJO-SANTBOIA
LEVANTE LAS PLANAS-MOLINS DE REI
SANT ANDREU-GLADIADOR
SUBURENSE-FEMENI TORTOSA-EBRE
ESCOLA VALLS FUTBOL -CAMP CLAR AT.
ATLETIC VILAFRANCA -VILANOVA GELTRÚ