El derbi davant del Camp Clar es queda a Valls

Un gol de Lili torna a donar els tres punts a l'Escola Valls Futbol

Primera Catalana femenina

Un gol de Lili per un error de la portera del Camp Clar dóna els tres punts a una Escola Valls que va ser un pèl superior al Camp Clar que també va tenir les seves opcions.

El femení A de l'Escola Valls mostra una bona solidesa defensiva davant d'un Camp Clar que venia al Vilar amb els mateixos punts a la classificació. Per segona setmana consecutiva les vallenques assoleixen la victòria. A més, sumen dos partits sense encaixar gols.

Igualat partit entre dos equips que buscaven la victòria i que van tenir opcions, no moltes però si algunes per marcar. L'únic gol, però va arribar per part vallenca.

Els primers vint minuts de partit, va ser de tampteig. Poc a poc, l'Escola Valls agafava més terreny al rival. Poques opcions de gols a les dues porteries, però més prescència ofensiva de l'Escola Valls, mentre que el Camp Clar, gaudia d'ocasions a travès de faltes o corners. El Camp Clar gaudiria d'un pal als primers minuts.

Laura, per la banda dreta optava per finalitzar enlloc de fer una passada de la mort, en una bona ocasió de les de Valls. Carla, en un llançament de falta i jugada de Lili per l'esquerre que no defineix bé, eren altres ocasions vallenques.

 L'únic gol del partit arribaria als primers minuts de la segona part, després d'una bona ocasió del Camp Clar on l'àrbitre s'equivocaria i xiularia vot neutral. Bea li pasa a Berjón al mig camp i amb una paret d'aquesta, a l'espai. Internada de Bea per l'esquerra fins la linia de gol. La centrada la remata Lili després que la portera no bloca la pilota. Segon gol de Lili en dues jornades seguides que dóna a l'equip sis punts consecutius.

El Camp Clar basava el seu joc amb Patri, la millor jugadora de l'equip de Tarragona. Constantment, buscava canviar de posició en atac per desequiibrar el joc vallenc, sense èxit.La ocasió més clara, un mal refús de la portera vallenca que la defensa ha de treure sota pals.

Les d'Óscar Morgado jugava amb una fixe línia de quatre estàtic, mostrant el respecte cap a l'Escola, fet que feia que provocava incorporacions de les laterals. Els darrers minuts, buscaven l'empat en el marcador, però el bon treball defensiu vallenc, permet a l'equip sumar la victòria.

L'Escola Valls retalla punts amb el Tortosa, que aquesta setmana a perdut. Precisament, el Tortosa serà el proper rival de l'Escola Valls.

"La victòria ens permet mantenir la tercera posició i augmentar la moral de l'equip en vistes a la visita al camp del segon classificat", deia Ivan Porcel que volia destacar el sacrifici del seu equip. "L'equip ha donat una lliçó de sacrifici i entrega contrarestant les importants baixes."

Veure fitxa del partit