El femení A de l'Escola Valls s'enfronta al camp del segon classificat, el Tortosa

Primera Catalana femenina

El femení A Escola Valls Futbol buscarà a Tortosa la tercera victòria consecutiva, després de derrotar al Vilar a Vilafranca i Camp Clar respectivament. L’equip es troba en un gran moment anímic, el qual ha estat determinant per superar aquests dos últims complicats compromisos, contrarestant així les baixes i els problemes físics d’algunes jugadores.
 
No serà fàcil, ja que l’equip visita el camp del segon classificat, líder fins a la darrera jornada, però que al cedir una inesperada derrota a Sitges, ha cedit la primera plaça en benefici del Fontsanta-Fatjó.
 
Les locals saben que davant tindran un equip que les va tenir contra les cordes al partit d’anada i que va tenir sort d’haver marxat del Vilar amb només un empat, quan el partit va ser per a què les vallenques haguessin golejat.
 
El Tortosa és un equip que concentra el seu potencial en atac, on destaca l’aportació de la davantera Anna Lizárraga, exjugadora del Nacional vallenc la temporada passada.
 
L’Escola continua amb les baixes ja conegudes i se sumen les de Sílvia i Tiscar per qüestions laborals, amb la qual cosa hi haurà pocs efectius per afrontar el partit. No obstant això, es recupera a Henrika a la defensa, la qual entra a la convocatòria després dels problemes físics que no li permetien jugar des d’abans de la parada nadalenca. Sense dubte es tracta d’un reforç important per l’equip. "Augmentarà la solidesa defensiva mostrada per les jugadores d’aquesta línia en els darrers dos partits", deia el tècnic Ivan Porcel.
 
Així doncs, partit estrella de la jornada, on les de Valls, en cas d’aconseguir la victòria, reduirien la distància a només dos punts vers les tortosines, posant més emoció entre els tres primers de la taula.

 

Jornada 17 (02-02-2014)

VILANOVA GELTRU -ACADEMIA F. DE CATALUNYA 

RIUDOMS-BASE OLERDOLA 

SANT CUGAT ESPORT-FONTSANTA-FATJO 

SANTBOIA-LEVANTE LAS PLANAS 

MOLINS DE REI-SANT ANDREU 

GLADIADOR-SUBURENSE 

FEMENI TORTOSA-EBRE-ESCOLA VALLS FUTBOL  

CAMP CLAR, AT-ATLETIC VILAFRANCA