El femení A juga a casa davant del Gladiador

Primera Catalana femenina

Aquest diumenge el Femení A de l'Escola Valls Futbol rep al Gladiador,  cuer del grup i que intentarà donar la campanada al Vilar, apurant les seves opcions de salvar la categoria.
 
L’equip vallenc, que comença a recuperar efectius, no vol donar marge a la sorpresa i no s’en refia de la posició del rival a la classificació, amb la qual cosa vol anar per feina des de l’inici.
 
Gladiador no ho té fàcil per salvar la categoria. Resten dotze jornades i només han sumat quatre punts, tenint la salvació a nou. Amb aquesta situació, l’equip barceloní ho intentarà una jornada més, aquest cop contra una Escola Valls que vol corroborar la seva condició de favorit, sumant una nova victòria i mantenir-se al pódium de la lliga.
 
El tècnic vallenc inclou a la convocatoria a Maria Berjón, després de descansar al partit anterior i recuperar-se dels seus problemes físics. També hi entra Naomi Alcántara, del Femení B, que ocupa la plaça de Mireia Ferré, que descansarà  aquesta setmana per una petita lesió al quadriceps, conseqüència del partit de la darrera jornada a Tortosa.
 
Declaracions Ivan Porcel: “L’equip ha de jugar amb la mateixa tensió i competir com si davant hi hagués el líder. Si caiem en el parany de sortir al camp creient que guanyarem tard o d’hora, el partit es complicarà. La nostra superioritat existeix sobre el paper, però cal reflexar-la al camp des del primer minut”.