El femení A de l'Escola Valls, que recupera jugadores, s'enfronta a casa al Santboià

Primera Catalana femenina

Diumenge a les 12h al Vilar, el Femení A de l’Escola Valls Futbol s’enfronta al Sant Boi en la vintena jornada de lliga. 
 
Després de la derrota a Molins, de circumstàncies pel que fa a les baixes que hi havia, la bona notícia és que l’equip recupera jugadores que estaven lesionades i podrà afrontar el partit en millors condicions que en les darreres jornades.
 
El tècnic vallenc torna a incloure a la convocatòria, casi dos mesos després, a Henrika Gustyte. La central ha entrenat aquesta setmana i si no hi ha una recaiguda d’última hora, estarà disponible per jugar.  
 
També podrà comptar amb la migcampista Mireia Ferré, que després de dues setmanes de recuperació, ha superat la micro roptura de quàdriceps que va patir a Tortosa i es troba en plenes condicions de participar amb l’equip. 
 
Pel que fa a altres absències, respecte al darrer partit, reapareixen Mary, Bea i Maria, les quals  completen la llista de convocades per aquest partit. 
 
L’equip visitant és un altre conjunt que milita a la part alta, que ve de superar al Suburense al seu estadi i d’aprofitar la derrota de les vallenques per superar-les a la classificació. El Sant Boi es troba doncs, immers al grup de perseguidors dels dos primers classificats. Un grup que només està separat per quatre punts entre el tercer i el setè i que qualsevol ensopegada o victòria fa que es guanyin o es perdin vàries posicions, en funció dels resultats. 
 
Així doncs, l’objectiu de l’Escola Valls no és un altre que sumar els tres punts, per no perdre pistonada en aquest grup i recuperar la tercera plaça, mantenint-se a la persecució amb els dos primers, que porten un lleuger avantatge, sobretot amb el  segon (Tortosa) que es troba a només sis punts. 


Jornada 20
Fontsanta Fatjó-Base Olerdola
Levante Las Planas-Acadèmia Catalunya
Sant Andreu-Riudoms
Suburense-Sant Cugat
Escola Valls-Santboià
Atlètic Vilafranca-Molins de Rei
Camp Clar-Gladiador
Tortosa-Vilanova


Veure classificació