El femení A de l'Escola Valls busca treure profit d'aquesta jornada

El Femení A de l'Escola Valls s'enfronta al Sant Cugat Esport

Primera Catalana femenina

Diumenge a la tarda el Femení A de l'Escola Valls Futbol torna a la competició i ho farà al camp del Sant Cugat, amb l’objectiu de sumar tres punts més, per seguir a dalt, a la persecució dels dos primers classificats.

 

El Sant Cugat Esport és un equip que la temporada passada militava a la Preferent catalana i que va acabar descendint en quedar entre les tres últimes posicions. Tot feia pensar que aquesta temporada seria un dels favorits a l’ascens però la pèrdua de jugadores importants i l’augment de competitivitat en aquest grup 1 de Primera catalana, han fet que la seva trajectòria estigui per sota de les expectatives creades, trobant-se actualment en desena posició, a set punts del descens.

 

No obstant això, al partit d’anada van marxar del Vilar amb una derrota ajustada per 2-1, estrenyent al final i fent treballar a les vallenques. Estem parlant d’un equip molt correcte, que no ho posa fàcil als rivals, que ha puntuat contra equips forts i que compta amb una jugadora gol a les seves files, com és la Lidia Rubio, que porta 15 gols en 19 partits, ocupant la segona plaça de màximes golejadores del campionat.

 

El femení A Escola Valls Futbol venen de la golejada al Sant Boi i d’oferir un alt nivell de joc, amb la qual cosa s’espera que l’equip estigui a l'altura i s’imposi, si treuen el seu potencial i despleguen la solidesa i ofensivitat demostrada durant els últims partits i en el global de la temporada.

 

"La victòria seria de vital importància",  explicava el tècnic vallenc Ivan Porcel, ja que "s’en trauria profit, passi el que passi, dels enfrontaments directes que ofereix aquesta jornada entre els equips que lluiten pel mateix objectiu que l’Escola". Però sobretot "perquè sumar els tres punts suposa com a mínim, mantenir la distància" amb els tres equips que, ara per ara, té al davant.

 

Jornada 21

Vilanova Geltrú-Fontsanta Fatjó

Base Olerdola-Levante Las Planas

Academia Catalunya-Sant Andreu

Riudoms-Suburense

Sant Cugat Esport-Escola Valls

Santboià-Atlètic Vilafranca

Molins de Rei-Camp Clar

Gladiador-Tortosa