El femení A se les veurà amb el líder

Primera Catalana femenina

El Femeni A de l'Escola Valls Futbol visita el camp del líder, en el que serà sense dubte, el partit de la jornada de Primera catalana. 
 
Les vallenques volen convertir-se en el primer equip que aconsegueix guanyar en aquest camp i aixi sumar una victòria molt important, que posaría emoció a la lliga.

Torna a la convocatòria Henrika Gustyte, després de tres mesos absent. 
 
Gran partit el que s’espera aquest diumenge a Cornellà, entre dos bons equips de la part capdavantera del grup: Escola Valls Futbol i Fontsanta Fatjó.
 
El Fontsanta té un calendari força complicat d’aquí a final de temporada i  l’Escola serà el seu primer rival fort i al qual hauran de superar si volen donar un gran pas per assolir el titol de lliga. 
 
El Femení A vallenc té més a guanyar que a perdre sense dubte. Després de quatre victòries consecutives, l’equip vol posar la guinda ambuna cinquena i en un camp difícil com el del líder, on encara no ha guanyat cap equip. La missió no serà fàcil doncs, però l’Escola ja ha demostrat que pot guanyar a qualsevol rival d’aquesta lliga i està convençut de que la victòria està a l’abast de la seva mà. 
 
En cas de sumar els tres punts, l’equip es treuria l’espina del partit d’anada a casa, on el Fontsanta va guanyar per un ajustat 1 a 2, senta dia d’avui l’únic equip que ha guanyat al Vilar. 
Pel que fa a la llista de convocades, es confirma la mala noticia de la baixa d’Ana Moreno, que a falta de més proves, s’estarà de moment 15 dies inactiva per un probable esquinç de lligament de genoll.
 
D’altra banda, la bona noticia és la reincorporació d’Henrika Gustyte, que després de tres mesos sense participar amb l’equip, torna per ajudar al seu equip en aquest important tram final de temporada. 
 
Jornada 25
Vilanova-Sant Andreu
Levante Las Planas-Suburense
Fontsanta Fatjó-Escola Valls
Base Olèrdola-Atlètic Vilafranca
Acadèmia Catalunya-Camp Clar
Riudoms-Femení Tortosa Ebre
Sant Cugat Esport-Gladiador
Santboià-Molins de Rei