El femení A forçat a guanyar al Sant Andreu

Primera Catalana femenina

Torna la lliga femenina després de l’aturada de Setmana Santa. El Femení A de l’Escola visita dissabte a la tarda un camp dels històrics catalans com és el Narcís Sala, estadi de la UE Sant Andreu.

 

Queden quatre partits de lliga i després de la derrota i empat de les dues darreres jornades, l’equip s’ha allunyat de la segona plaça, la qual ja és imposible d’assolir, i per tant, la lluita i l’objectiu en aquest tram final està en la tercera posició, la qual està a només dos punts.

 

Per tal d’aconseguir-ho, no valdrà un altre resultat que no sigui la victòria en un camp complicat, de grans dimensions, contra un equip que es fa fort al seu estadi, havent sumat els tres punts a casa en sis de les deu victòries que porten.

 

Al partit d’anada, les vallenques van derrotar per un contundent 6 a 2 a les santdreuenques, mostrant aixi la seva superiotat de forma aclaparadora, fent un dels millors partits de l’equip en aquesta temporada. 

 

El Sant Andreu no es juga res, ja que té la permanència assegurada fa varies jornades, trobant-se en una cómoda onzena posició, amb 33 punts i aspirant a una hipotètic vuitè lloc, el qual té a cinc punts. 

 

L’Escola no podrà comptar amb la portera Xenia Solans, que complirà el segon i últim partit de sanció, aixi com tampoc amb Ana Moreno, que continua lesionada del genoll i serà baixa pel que resta de temporada al patir una rutura del lligament anterior creuat. 


Partits de la jornada
Vilanova-Suburense
Sant Andreu-Escola Valls
Levante Las Planas
Atlètic Vilafranca
Fontsanta Fatjó-Camp Clar
Base Olerdola-Tortosa
Riudoms-Molins de Rei
Sant Cugat-Santboià