Empat meritori del Femeni A en un partit accidentat

Primera Catalana femenina

El femení A remunta un 3-0 i aconsegueix empatar en vuit minuts, al tram final de partit, en una bona segona part, que es va quedar curta per poder assolir la victòria.

 

Un mal inici de partit amb circumstàncies adverses, on l’equip ha d’afrontar els primers vint minuts en inferioritat numèrica, afecten a l’equip i perjudiquen de forma directa en el desenvolupament i el resultat final del partit.

 

Un àrbitre excessivament permissiu, que no mostra cap tarjeta groga en tot el partit, no expulsa a una jugadora del Sant Andreu en el que va ser una acció clara d’agressió, sense la pilota en joc. 

 

Definitivament, la mala sort està acompanyant a l’equip aquesta temporada. I és que a la plaga de lesions que va patir l’equip a inici de l’any, a expulsions i sancions injustificades i a infortunis diversos que ha anat patint l’equip i que ha perjudicat clarament en la trajectòria de l’equip, s’ha de sumar una experiencia, la viscuda dissabte passat al partit que es disputava al Narcis Sala, enfront del Sant Andreu. 

 

I és que el partit va començar amb el Femení A amb nou jugadores damunt el terreny de joc, ja que un dels vehicles amb jugadores que es desplaçaven fins a l’estadi, pateix un contratemps que impossibilita l’arribada de les integrants de l’equip al partit. 

 

D’altra banda, l’equip jugaría sense portera, ja que Xenia complia el segon partit de sanció i Bea a la primera part i Silvia a la segona, agafarien la responsabilitat de posar-se sota pals. 

 

Més tard, als vint minuts de l’inici de partit, es poden incorporar dues jugadores, però el marcador ja reflexava un 2 a 0 en contra, que amb la moral baixa de les jugadores, del tot comprensible, semblaria difícil d’aixecar. 

 

L’àrbitre del partit, va permetre un joc agressiu per part de les locals, que van mereixer varies amonestacions, a més d’una clara expulsió per agressió, ja que una jugadora es treu del damunt literalment a una vallenca, amb una empenta molt brusca, amb la pilota fora del terreny de joc. 

 

No obstant, a la segona part, el xip es va canviar i l’equip va demostrar la seva superiotat i va dominar en bona part els segons 45 minuts. Un gol de Nerea al 77 donava vida a una Escola que s’havia abocat a l’atac. Només quatre minuts més tard, amb l’equip jugant amb defensa de tres i arriscant per tal d’aconseguir la remuntada, Lili endinsa del tot a l’equip al partit, marcant el 3 a 2 i canviant el guió del partit. Al 85’ un gran gol de Carla des de la banda dreta, amb una vaselina llunyana, establia l’empat i feia realitat la remuntada. 

 

Amb cinc minuts i el descompte pel davant, l’equip va seguir anant a per totes en busca del quart gol de la victòria, però les ocasions no van acabar entrant i després de només dos minuts d’afegit, ja que van haver-hi moltes interrupcions, sonava el xiulet final. 

 

Aixi doncs, tot i les circumstàncies, l’equip va treure un punt que es valora coma positiu després de com van anar les coses.  La classificació es queda com estava, ja que l’Escola no port aprofitar una nova ensopegada del Molins en la lluita pel tercer lloc, que continua doncs, a dos punts.