El femení A de l'Escola, a pels darrers tres partits de lliga

Primera Catalana femenina

El Femení A buscarà sumar els tres punts a casa, en el primer dels dos encontres que jugarà seguits al Vilar. 

 

Tram final de lliga, on  l’equip intentarà acabar al pódium dels tres primers classificats en les tres darreres jornades de campionat. 

 

El Suburense, que ve en ratxa després de dues victòries consecutives, no es juga res a l’estar salvat del descens des de fa algunes jornades. 

 

Queden tres jornades, dues de les quals es jugaran al Vilar de forma consecutiva, sent el Suburense el primer rival que rebran les vallenques a l’avantpenúltim partit de lliga. 

 

L’Escola lluita per la tercera plaça i vol aprofitar els dos partits a casa per tal d’assolir aquesta posició, guanyant a Suburense primer i al Vilanova la propera setmana. 

 

El Suburense, equip de Sitges, ja va aconseguir l’objectiu de la permanència i actualment està nou punts pel damunt dels equips que lluiten per no descendre.

 

Com a novetats a la llista de convocades, torna Xènia a la porteria després de cumplir els dos partits de sanció  i entren Marta Güell i Cristina Sánchez, del Femení B. 

 

D’altra banda, es podria decidir el campió de lliga, ja que Tortosa i Fontsanta, segon i primer classificat respectivament, amb quatre punts de diferència,  s’enfronten entre ells i una victòria de les de Cornellà les proclamaria matemàticament com a campiones