El femení A de l'Escola tanca la temporada a Vilafranca

Primera Catalana femenina

El femení A ha disputarà diumenge a les 19h l’últim partit de lliga al camp del Vilafranca.

El campió de lliga es decidirà entre el Fontsanta i el Tortosa, separats només per un punt, que hauran de guanyar els seus respectius partits.
 
S’acaba la lliga de Primera catalana femenina, on es decidirà el campió a la darrera jornada. El descens ja es va clarificar, amb Academia, Gladiador i Olèrdola com a equips que perden la categoria.

El Fontsanta-Fatjó, actual líder i el Tortosa Ebre, segon classificat, només estan separats per un punt i hauran de guanyar doncs els seus respectius partits. El Fontsanta visita el camp del Molins, amb la tercera plaça assegurada ja que té el gol average a favor, mentre que el Tortosa se la jugarà a casa enfront el Sant Andreu, que tampoc es juga res.

Pel que fa a les vallenques, no es juguen res, i s’enfrontaran a un Vilafranca, que pot aspirar a la setena posició.
Per a aquest darrer partit, la llista inclou  a tres jugadores del Femení B, per cobrir les baixes de jugadores que per qüestions laborals són baixa i no podran acompanyar a l’equip. Mar Gutierrez, Laura Figuerola i Marta Güell, tindran participació al partit.

El partit d’anada va ser d’un a zero per les vallenques, que van haver de treballar de valent contra un bon equip que no va posar les coses fàcils.
 
Partits jornada 30
 
 ATLETIC VILAFRANCA - ESCOLA VALLS FUTBOL  
CAMP CLAR - SUBURENSE  
FEMENI TORTOSA-EBRE - SANT ANDREU  
GLADIADOR - LEVANTE LAS PLANAS  
MOLINS DE REI - FONTSANTA-FATJO  
SANTBOIA - BASE OLERDOLA  
SANT CUGAT ESPORT - ACADEMIA  CATALUNYA     
VILANOVA GELTRU - RIUDOMS