Acord de col·laboració entre FDC i El Travesser per acostar els eSports futbolístics catalans a tothom

El Travesser

Les pàgines web FDC (Futbol Digital Català) i El Travesser han arribat a un acord de col·laboració per publicar setmanalment notícies referent als eSports dels equips catalans.

El futbol digital creix any rere any, i són molts usuaris arreu de Catalunya que s’han introduit en els eSports (per a Play Station, Xbox i PC). En aquest sentit, FDC és l’únic web català dedicat als eSports (dels clubs catalans), i que compta amb personal dedicat al sector d’aquesta disciplina tecnològica, que es troba en ple ascens.

FDC i El Travesser han acordat apropar setmanalment la informació esportiva i l’actualitat de diferents equips digitals, aquells equips als quals El Travesser arriba en la vida real. En aquest aspecte, els equips de què s’informarà seran Pobla de Mafumet, Sant Andreu, Santfeliuenc, CE Constantí i CE Altafulla, conjunts que competeixen a la lliga més gran a nivell estatal: VFO.

D’aquesta manera, tan bon punt arrenqui la temporada oficial, FDC s’ocuparà de la nova secció d’eSports d’El Travesser, que es crearà amb la finalitat d’anar seguint els partits i resultats dels equips mencionats anteriorment, amb dues publicacions setmanals (prèvies i cròniques).

Què és Futbol digital català (FDC)?
Es tracta d’un mitjà que informa de les actuacions dels clubs de futbol català als eSports de les plataformes virtuals esmentades, i és una iniciativa pionera a tot l’Estat que vol ajudar a promoure la professionalització de la disciplina dels eSports arreu del país.

FDC cobreix tota l’actualitat dels clubs de futbol catalans amb llicència real, així com es planteja ser una porta d’entrada als eSports per a clubs catalans que cerquin noves eines per ampliar els seus horitzons i arribar a un públic cada cop més nombrós.

També s’ofereixen com a mitjà de comunicació oficial per als clubs catalans, especialment per a aquells més petits que busquin repercussió, mitjançant la iniciativa de Clubs FDC, de la qual us podeu informar al seu apartat al web. L’adhesió no comporta cap cost als clubs més enllà de pactar certa publicitat dels articles i redactats de FDC referents als conjunts adherits.