VFO. Arrenca la temporada

El Travesser

Àlex Beltran / FDC

Avui arrenca la lliga VFO i, com vàrem anunciar fa algunes setmanes, FDC (fdcat.cat) , a través de El Travesser, us portarà les prèvies i les cròniques dels partits dels clubs catalans d’eSports del grup 5 de la Tercera divisió i els equips de futbol eSports tarragonins de categories més baixes.

Començarem per la tercera divisió de la lliga VFO, on casualment trobem a la Pobla de Mafumet eSports, únic representant català de la categoria.  En un inici complicat, s‘enfrontaran a Tres Sesenta, equip històric a la comunitat que segur que els posarà la victòria molt complicada. En la segona jornada tindran com a rival a Respect cf, en un partit que els poblencs haurien de resoldre’l sense masses complicacions. Per tancar els enfrontaments abans de l’aturada, els tocarà medir-se a Art of touch i Wyverns eSports, dos equips amb els que podrien treure punts per afiançar-se en una bona posició abans de les festes de Nadal.

Toca recalar a cinquena divisió, on recauen la majoria dels equips catalans d’VFO. Concretament al grup A, on ens trobem a l’ Altafulla. L’equip tarragoní començarà el seu camí a la competició contra Xgaming. Els seus següents enfrontaments seran contra equips de la seva qualitat,  Kange eSports, Efficiency Team i Rayo Mahadaonda. Si els d’ Altafulla fan un bon treball i ens demostren que van guanyar la passada lliga a sisena divisió gràcies a un estil de joc que no han perdut després de tants mesos d’inactivitat, podrien optar a sortir d’un inici de lliga a priori anivellat amb una quantitat de punts suficients com per estar de mitja taula amunt.

Passem ara al grup B, on el Constantí s’enfrontarà en les primeres jornades a Elit Legends, Team AQMA, Black Poison i The only One. Són quatre equips que lluitaran per estar en bons llocs en una competida divisió, i si els constantinencs volen estar entre els candidats al títol o l’ascens, hauran de donar el millor que tinguin per intentar vèncer el dur calendari amb el que iniciarà la seva lluita aquest any.

Acabem el repàs a la cinquena divisió amb la UE Sant Andreu eSports, que es troben al grup D. Els quadribarrats tenen un inici de lliga bastant assequible, gràcies en part a la seva condició d’aspirants al títol. Debutaran amb Torrewolves, partit que haurien de treure endavant sense problemes, i desprès s’enfrontaran a Espectro, Guardia de la Noche i Spanish Legends. Amb un inici assequible, els quadribarrats podrien marcar diferències ja des d’un començament abans d’arribar a l’aturada.
 
Acabem a la sisena divisió, on ens trobem al Santfeliuenc.  Els de Sant Feliu de Llobregat, estan al grup G, on debutaran amb Typhoons MG, en un partit a priori favorable al Santfeliuenc, que ha realitzat una gran pretemporada. Posteriorment s’enfrontaran a UD Servixere, 11 Conosidos i Los Ultimates. Cal dir que la sisena divisió és caracteritzada per la irregularitat d’alguns equips, i el ser regular pot significar un títol de lliga; per tant, si els blanc-i-blaus tenen un bon inici, podran optar a grans coses.