Prèvia. UE Valls-Andorra: es recupera dissabte el partit de l'1 d'octubre

El Travesser

La UE Valls encara no pot marxar de vacances. I és que si la Primera Catalana ha jugat la darrera jornada del campionat, Valls i Andorra FC han de jugar el partit corresponent a la cinquena jornada de lliga, de què per la violència policial dels fets de l’1 d’octubre, la Federació Catalana de Futbol va acabar suspenent els partits de la tarda, i aquest en va ser un dels afectats.

Dissabte, a dos quarts de 5 de la tarda, la Unió Esportiva Valls tindrà l’última oportunitat de sumar la primera victòria de la temporada i marxar de vacances amb un xic més de moral.

Si els vallencs són cuers amb 3 punts —acabaran l’any sent-ho, ja que la Unificació Bellvitge té sis punts més—, l’Andorra es troba desè classificat però amb dos partits més (el pendent contra el Valls però també davant del Vila-seca, suspès per la neu). L'Andorra afronta el partit amb la novetat a la banqueta, després que es comuniquès que Marc Castellsagué no seguirà com entrenador. Serà Eloy Casals qui dirigirà l’equip aquesta setmana a Valls, però la directiva tricolor està buscant incorporar un nou entrenador.