VFO. La Pobla eSports, a demostrar millora. La resta, a seguir amb la bona dinàmica

El Travesser

Àlex Beltran / FDC

Aquesta setmana es juguen quatre noves jornades de Lliga, i els equips catalans afronten un nou repte per seguir lluitant per les primeres plaçes. Des de FDC (fdcat.cat) us portem les prèvies dels partits que disputaran els equips de casa


Començem, com sempre, a la Tercera Divisió, amb la Pobla de Mafumet. En la primera jornada desprès de l’aturada, els Poblencs s’enfrontaran a Gaineko en un duel on es juguen la seva primera victòria de la temporada. Un partit que segur serà competit entre dos habitants de la zona baixa que es jugaran sortir d’aquesta en un matx igualat.

En la sisena jornada, la Pobla eSports es jugarà els tres punts contra Power of Eleven. Un partit a priori a favor dels visitants que es troben per obre a la classificació, encara que mai se sap en aquestes divisions, on un error es vital per perdre els 3 punts.

En la setena jornada, la Pobla s’enfrontarà al Lorca Deportiva en un partit desigualat, ja que es veuran les cares dos equips en dues situacions molt diferents. Els Catalans, en la zona baixa, i el Lorca, en la zona alta. Els poblencs s’ho hauran de jugar tot per intentar emportar-se els tres punts.

En l’última jornada intersetmanal, la Pobla eSports s‘enfrontarà a Cerberus en un partit igualat que marcarà quin dels dos conjunts surt de la zona complicada de la classificació, ja que els dos habiten la part baixa de la 3a divisió. Un duel igualat on tots dos buscaran els tres punts abans d’acabar la setmana.

Ja a la Cinquena Divisió, en el primer partit desprès de vacances l’Altafulla s’enfrontarà a FC Chapa Chapa. Els Tarragonins han començat malament el seu periple a la categoria però aquest partit davant un rival en una situació similar els pot fer pujar a la classificació.

En la sisena jornada, els de Tarragona jugaran contra Kdistas1910 en un partit bastant desigualat entre dos equips bastant distanciats a la classificació. L’Altafulla haurà de posar tota la llenya al foc en un partit bastant complicat si vol els tres punts.

En la setena jornada, l’Altafulla s’enfrontarà a  90min en un partit directe per sortir de la part baixa de la classificació. Els dos conjunts es juguen molt en aquest enfrontament ja que una victòria pot determinar el devenir de l’Altafulla que, tot i que ens trobem als inicis de la lliga es podria quedar relegat en cas de derrota als últims llocs de la taula.  
En l’última jornada de la setmana, els de Tarragona s’enfrontaran a Paketecentro FC en un duel entre dos equips de la zona baixa on l’Altafulla buscarà donar la sorpresa i emportar-se els tres punts davant un sòlid equip visitant.

Per part Constantinenca, en la primera jornada post nadalenca el Constantí s’enfrontarà a Dream Team en un partit igualat, ja que els dos equips estan molt parells en quant a resultats i classificació. Un partit renyit on els dos equips hauran de donar el millor de si per guanyar els tres punts.

En la sisena jornada, el Constantí intentarà donar la sorpresa contra Zafra Timbers, els líders imbatuts de la cinquena divisió B. Serà, a més, partidas i es retransmetrà pels casters de VFO. En aquest partit, el Constantí haurà de demostrar la seva valia com a conjunt davant el líder.

En la setena jornada, el Constantí jugarà un partit a priori fàcil contra Raptors, un dels cuers de la lliga. Encara que sigui un rival inferior, hauran de vigilar ja que poden emportar-se un bon ensurt.

Abans d’acabar la setmana, el Constantí s’enfrontarà a Wolf Wounded en un enfrontament on els dos conjunts es juguen enganxar-se a la part davantera de la lliga. Un partit igualat on hauran de posar els 200% per a emportar-se el duel.

Seguim amb el Sant Andreu, equip que ha firmat 12 punts de 12 possibles. En la primera jornada desprès de l’aturada, els Andreuencs s’enfrontaran a Hornets VFC en un partit on els dos equips es juguen anar cap amunt o estancar-se. Per part de la UESA, seguir invictes i governar la lliga una altre jornada, i per part de Hornets, enganxar-se a la part alta.

En la sisena jornada, els quadribarrats intentaran seguir amb la seva bona ratxa en el partit contra Benemèrita Team. Un partit a priori assequible pels de Beltry HD que buscaran seguir amb bones vibracions abans de la part dura de la setmana.

En la setena jornada, la UE Sant Andreu s’enfrontaran a Zivors United, equip que ocupa la zona mitja baixa de la taula. Un partit que posarà a prova als de Sant Andreu contra un equip bastant irregular, però que podria donar algun ensurt.

Per acabar la setmana, en un duel directe pel lideratge, la UESA intentarà reafirmar la seva candidatura davant del Xerez eSports. Un partit complicat pels quadribarrats que segur marcarà el seu devenir en la lliga.

Acabem amb un altre invicte, el Santfeliuenc CF eSports. En la tornada desprès de vacances, els de Sant Feliu ntentaran seguir en la bona línea en la que es troba en un enfrontament on es veurà les cares amb King Batuta. Un partit igualat ja que els dos conjunts es troben a meitat de la taula, i del resultat dependrà si aspiraran a mirar a la part noble de la classificació, o per el contrari, a desenganxar-se’n d’ella.

En la sisena jornada, els de Sant Feliu s’enfrontaran contra Queso Mecànico en el seu tourmalet particular, ja que cada jornada que transcorre durant aquesta setmana juga un partit vital en el seu devenir en la competició. Un enfrontament molt igualat on segur buscaran els 3 punts.

En la setena jornada, el Santfeliuenc s’enfrontarà a Ludopates en un partit a priori fàcil, on podran agafar aire contra els cuers de la classificació. Encara que sembla un enfrontament assequible, mai se sap que pot passar, ja que en aquesta lliga qualsevol conjunt et pot sorprendre.

En l’últim partit d’aquesta setmana, els de Sant Feliu es jugaran la seva continuïtat a la part alta de la classificació contra Dv United. Els dos equips es troben junts a la part alta de la classificació, i qui s’emporti els tres punts aquest partit podrà aspirar a seguir competint per la lliga. Un partit molt complicat on el Santfeliuenc haurà de demostrar tot el seu joc per a emportar-se els 3 punts