Òscar Botero i Àlex Ruiz deixen la UE Valls

UE Valls

Dues baixes més a la Unió Esportiva Valls aquests dies. Es tracta d'Òscar Botero i Alex Ruiz, jugadors que per diferents motius deixen l'entitat blanc-i-vermella.

Òscar Botero jugava diumenge el seu darrer partit com a jugador de la UE Valls. Després dels 90 minuts, el jugador s'acomiadava de la plantilla després de la seva arribada al juliol del 2015, i és una altra marxa dels jugadors que en el seu dia van arribar amb López. Amb l'equip sentenciat a Primera Catalana, el jugador decideix posar punt final a la seva etapa al club.

L'altra baixa d'aquests dies és la d'Àlex Ruiz, porter que ja fa setmanes havia parlat amb el club per obtenir la baixa. El jove porter, que no ha tingut oportunitats durant la temporada, ja va debutar dissabte amb el seu nou club, el CD Morell de Segona Catalana, on va aconseguir mantenir la porteria a zero.

Marxa Ruiz arriba Marc Flores
A la baixa del porter Alex Ruiz, arribava un altre porter. Es tracta del vallenc Marc Flores, porter que ha militat en diferents equips com Pla de Santa Maria, Catllar, Segur, entre altres equips. El porter ja va anar convocat pel partit de diumenge al camp de la Unificació Bellvitge. És el quart porter que passa pel club des d'inici de temporada.