VFO. Setmana de duels directes i partits trampa

El Travesser

Les 3 properes jornades de 5a, 6a i 7a divisió estaran plenes de variats desafiaments pels equips catalans. Conjunts de zones altes i baixes de la seves respectives lligues posaran a prova als nostres equips. Des de FDC (fdcat.cat) repassem el que poden donar de sí les jornades 12, 13 i 14.

 

Pobla

A la Pobla de Mafumet han tingut una bona semana. Dos de tres victòries que els fan encarar aquesta nova ronda de partits amb bona cara. Y es que més enllà del partit de dimecres, davant el líder 360, aquest dilluns i dimarts reben a l'equip que tenen just per sota i el que tenen just davant. És a dir, GG System y HC Destroyers. En la que probablement sigui la semana més important per als pobletans en el que portem de temporada, aconseguir, al menys, dues victòries, els allunyaria de la zona de descens i permetria als de Besieger13 agafat una bocanada d'aire necessària.  

 

UESA

El Sant Andreu té el majúscul repte de seguir al front d’una classificació cada cop més apretada. Per defensar el liderat haurà de sumar bons resultats contra Druidas eSports, Athetic Reds i Torrewolves FC. Els rivals de les jornades 12 i 14, Druidas eSports i Torrewolves FC respectivament, els podríem catalogar de potencialment perillosos. Tots dos venen d’irregulars resultats però segueixen fent pressió per mirar d’assaltar les primeres 3 places de la classificació a la mínima oportunitat. D’altra banda el rival de la 13a jornada no és altre que l’Athetic Reds, qui fora el botxí del Reus a la copa i protagonista de la campanada durant primera ronda de competició. Estem parlant d’un rival a priori més dèbil, però que se li donen molt bé els equips grans.

 

Constantí

La setmana començarà amb un partit contra un rival directe en la lluita per les primeres posicions. El duel contra el Xerez DFC pot ser clau per a les aspiracions del Constantí. Una victòria donaria ales als catalans i molta moral per afrontar els següents dos partits de la setmana contra rivals teòricament més febles, com són el Southern Lions i l’Elit Legends FC. Però val a badar, aquest últim pot ser un partit trampa si no es prenen seriosament el rival. L’Elit Legends ha sumat molt bons resultats en la setmana anterior i fins i tot va eliminar al Llagostera de la copa.

 

Altafulla

Setmana que es preveu molt complicada per l’Altafulla. El seu rival de la 12a jornada és l’Athans GT, segon classificat molt a prop del líder. 24 hores després els altafullencs es veuran les cares amb el Showtime FC, actualment 4t classificat empatat a punts amb el 3r. Sumar contra aquests dos rivals pot ser una tasca difícil, però de fer-ho seria ben celebrat. La setmana de lliga acabarà amb el partit que enfrontarà l’Altafulla amb el cuer, L’X Gaming. No cal dir que els catalans necessiten assegurar aquets 3 punts per sortir de les últimes posicions.

 

Santfeliuenc

El Santfeliuenc viurà una trepidant setmana. El rival del dilluns serà l’Intothesky VFO, un equip mal classificat però amb la moral alta després de golejar en copa. El Santfe necessita guanyar el partit amb màxima concentració ja que el dia següent es veurà les cares amb RBB Supporters, un rival directe pel campionat de lliga i qui anecdòticament li ha pispat el liderat al sumar un partit de més contra un rival desqualificat. Finalment dimecres arribarà la jornada 14 que enfrontarà al Santfe i el Typhoons MG, l’equip a més costa fer gol d’aquesta lliga.