Setmana atípica amb pocs partits però complicats

El Travesser

La cinquena setmana de competició ofereix menys partits als nostres equips de 5a, 6a i 7a. No obstant els hauran d'afrontar amb màxima concentració, ja que s'enfronten a líders de divisions. Setmana especialment important pel Sant Andreu amb duel directe pel lideratge. Des de FDC (fdcat.cat) us portem les prèvies dels equips tarragonins i dels de la Tercera Divisió G5.

Pobla
Els pobletans encaren una setmana clau per a sortir de les places perilloses. Els de Besieger13 no van poder aprofitar els duels directes de la setmana anterior i en aquestes tres pròximes jornades rebran a Respect C.F., Art of Touch i Wyverns eSports. Els tres conjunts són a posicions de privilegi i suposaran grans reptes pels de la Pobla de Mafumet. Si se segueix amb la mala dinàmica , la permanència podria començar a ser una quimera

UESA
Setmana poc habitual la que li ofereix el calendari al Sant Andreu. Arrancant a 5 punts de l'actual líder, l'Espectro eSports, els catalans tenen dilluns mateix un enfrontament directe contra ells per mirar de retallar els 5 punts que els separen i lluitar per recuperar el lideratge que durant moltes setmanes ha estat seu. En la següent jornada corresponent al dimarts, la UESA es veurà les cares amb l'equip que ocupa l'altre extrem de la classificació, en aquest cas el rival serà el cuer de la lliga, el Guardia de la Noche FC. Aquí s'acabarà la setmana pel Sant Andreu, ja que dimecres no disputen cap partit al tocar un equip desqualificat, l' Spanish Legends.

Constantí
El Constantí té davant seu una setmana on pot donar un important cop d'autoritat i fer-se amb la 3a plaça de la taula, amenaçant als dos líders. Dilluns i dimarts jugaran contra Team Aqma i Black Poison CF respectivament. Ambdós equips es troben mal classificats a la lliga i requeriran que el Constantí no es confiï per poder de 3 en 3. Finalment en la jornada de dimecres canviarà dràsticament el nivell del rival, que no serà altre que The 0nly 0nes, actualment líders empatats amb Frankotiradores.

Altafulla
L'Altafulla és dels pocs equips catalans que disputaran 3 partits de lliga aquesta setmana. Després d'una setmana per oblidar, els altafullencs busquen recuperar les sensacions i tornar a sumar punts. Fa moltes setmanes que es troben en la penúltima classificació i encara tenen opcions de guanyar un parell de llocs o inclús d'acabar últims si no reaccionen a temps. Per mirar ser trencar la dinàmica el rival del dilluns serà el Kange eSports, dimarts l' Efficiency Team i finalment dimecres toca el plat fort, el líder RayoMahalahonda.

Santfeliuenc
Setmana plàcida a Sant Feliu. Un sol partit de lliga espera al Santfeliuenc aquest dilluns contra UD Sevixere. Després d'una setmana bastant irregular, sobretot en defensa, esperem tornar a veure un concentrat Santfe que pugui resoldre el seu únic partit de la setmana i es mantingui com a líder una setmana més. Dimarts i dimecres descansaran en jugar contra equips desqualificats, serien en aquest cas 11 Conocidos i Los Ultimates respectivament.