La UE Valls visita el camp del filial del Lleida Esportiu per seguir puntuant

UE Valls

La UE Valls visitarà el Gardeny amb la mirada posada a sumar la tercera victòria consecutiva, davant d'un Lleida Esportiu B que es troba a la zona mitja de la classificació

La Unió Esportiva Valls arriba després de dues victòries consecutives, les primeres de la temporada, que situen els vallencs amb 9 punts a la Primera Catalana. L’equip té davant del Lleida Esportiu B un partit que pot reafirmar el bon moment dels vallencs després de dos resultats que ha aixecat la moral del conjunt de Pallarès.

La realitat és que la UE Valls té molts números per no poder mantenir la categoria, però les dues victòries consecutives fa que si l’equip és capaç d’enganxar un seguit de resultats positius pugui almenys tenir la il·lusió de veure com s’aproxima als rivals directes i esperar a veure què passa en els pròxims partits.


De cara al partit de diumenge, a les 5 de la tarda, els vallencs compten amb la baixa d'Eric Martí per sanció mentre que els lleidatans no arrossegen cap baixa per targetes.

Lleida B: un equip a la zona mitjana de la classificació
El conjunt de la Terra Ferma afronta el seu partit d’aquesta jornada en vuitena posició i 29 punts a la classificació. Arriben després de sumar dues victòries, amb què tallaven tres jornades seguides sense poder guanyar. Com a local, el Lleida B ha encaixat quatre derrotes, mentre que ha empatat tres partits més i només ha guanyat tres partits. De fet, els millors resultats els ha tret fora de casa, sumant 17 dels 29 punts.