La UE Valls fitxa Marc Vadillo, exjugador de la Pobla i San Fernando

UE Valls

El jugador, que rescindia contracte amb el San Fernando de Segona Divisió B al mercat d'hivern, acabarà la temporada a la UE Valls per seguir mantenint-se en forma. Avui entrenarà per primer cop amb l'equip.

La Unió Esportiva Valls anuncia la incorporació d'un jugador de renom i d'experiència en categories com Tercera Divisió i Segona Catalana. Es tracta de Marc Vadillo, jugador de 23 anys i natal de Cambrils, que ve de rescindir contracte —el mes de gener— amb el San Fernando, on primer va tenir problemes amb la tramitació de la fitxa, que el va obligar a estar dos mesos sense poder jugar, i després va veure com no gaudia de molts minuts. Això li obria la porta a rescindir el contracte de mutu acord amb el club al mercat d'hivern.

El jugador deixava Cadis i tornava a casa i buscaria un equip de Tercera —i tot i poder-ho fer encara que el mercat de fitxatges es tancava, es trobaria que els equips tenien les plantilles completes. És per això que acaba aterrant a Valls, després que jugador i club es possessin d'acord.

Vadillo té experiència a Tercera Divisió amb la Pobla de Mafumet i també a Segona B. De fet, va assolir l'ascens amb el filial grana, on un gol seu davant del Genera en la tornada forçava els penals que porterien la Pobla a l'ascens de categoria. El jugador jugaria a Segona B amb la Pobla, on seria capità i debutaria a Copa Catalunya amb el Nàstic, que se'n proclamaria campió, i també aniria convocat amb el primer equip en algun partit de lliga, sense arribar a jugar. Aquest estiu marxava al San Fernando, on tindria poca presència.

El jugador parlava per a El Travesser i explicava com veu la situació del club vallenc a la classificació. "La veig molt difícil perquè està a molts punts de la salvació, però també queden molts partits i crec que almenys s’ha d’intentar, competir i donar el màxim. Cada partit s’ha d’anar a guanyar-lo i si al final veiem que hi ha opcions, endavant.”

De cara al partit d'aquest diumenge caldrà veure si pot entrar a la convocatòria. S'està a l'espera de la tramitació de la fitxa.