VFO. L’hora de la veritat

El Travesser

Aquest dimecres s’acaba la lliga. Els equips catalans de les divisions inferiors segueixen aspirant a complir els seus objectius a falta de només 3 partits per cloure el campionat. Sant Andreu i Santfeliuenc podrien proclamar-se campions de 5a i 6a respectivament si juguen bé els seus partits i tenen una mica de sort. Constantí i Piera lluitaran per una plaça al play-off d’ascens.  Us portem, com sempre, les prèvies dels tarragonins i de la tercera divisió G5 des de FDC (fdcat.cat)

 

Pobla
La lliga més ajustada arriba al seu final. Abans d’encarar l’última setmana la Pobla es troba en una còmoda 10a posició, però això resulta anecdòtic ja que la majoria dels rivals estan molt a prop i el que importa és sumar el màxim de punts possibles, a ser possible assegurar-se permanència i evitar play-off de descens matemàticament abans de l’última jornada. Per aconseguir tal fita dilluns els de la Pobla jugaran contra el segon classificat, Neverback, en el que s’espera que sigui el partit més complicat del que resta de lliga. Per acabar la lliga els rivals seran equips terriblement necessitats de punts, i per tant molt perillosos. Es tracta de GG System dimarts i HcDestroyers el dimecres.   
 
UESA
Dos partits li resten al Sant Andreu per finalitzar la lliga i esperar que Espectro eSports ensopegui en un dels 3 partits que els queden per poder ser campions. Abans de pensar en relliscades rivals però s’haurà de guanyar a Punta Umbria CF dilluns. Dimarts és el dia senyalat pels quadribarrats on hi pot haver el punt d’inflexió. Mentre els catalans descansen, el seu competidor pel títol jugarà un partit clau contra Andalucía United, que podria decantar la lliga. Dimecres acabarà la lliga contra el partit contra el mata-gegants Athletic Reds. De ben segur caldrà estar atents fins als últims instants de lliga per conèixer el guanyador.
 
Constantí
A Constantí es preparen pel que pot ser una gran traca final de lliga. Situats en 4a posició i a 5 punts del líder, a qui van golejar la setmana passada, el Constantí té gana i va a per totes. Proclamar-se campió no és impossible matemàticament, encara que implicaria molts rebots, però assolir una tiquet pel play-off d’ascens és un objectiu molt a l’abast dels catalans. Per aconseguir-lo hauran d’obtenir bons resultats dels 3 partits restants. Deportiva Piloñesa, Xerez DFC i Southern Lions seran els últims rivals d’aquesta lliga.
 
Altafulla
Última setmana i pràcticament tot decidit per l’Altafulla. Sense opcions matemàtiques de sortir de la zona de play-off per no baixar, els altafullencs hauran de jugar els partits restants sabent que almenys es lliuraran del descens directe ja que seria molt complicat que X GaMinG els pugui remuntar 6 punts en 3 partits. Els rivals dels catalans per acabar la lliga no són precisament els més assequibles, donat que dos dels tres rivals estaran immersos en la lluita pel títol i aniran a per totes.

Santfeliuenc
El Santfeliuenc és l’únic equip català que depengui únicament d’ell mateix per ser campió de lliga i assolir l’ascens directe. Això no vol dir en cap cas que hagi de ser fàcil, ja que dos dels tres partits restants seran ni més ni menys que contra els altres dos aspirants al títol. El partit més important i que pot marcar el desenllaç de la lliga serà el partit de dilluns contra VPLegends. El Santfe serà el jutge de la lliga i el mateix dilluns al vespre es decidirà en gran part qui és l’aspirant més fort en la “final” de lliga anticipada.