Prèvia. La UE Valls vol tornar a recuperar bones sensacions

UE Valls

La Unió Esportiva Valls vol recuperar les bones sensacions dels darrers partits i oblidar la derrota a Andorra, on l’equip no va donar —excepte el primer tram de la segona part— una bona imatge. Com recalcava Pallarès,a la zona de vestidors al final del partit al fred municipal Borda Mateo, l’equip va cometre errors que no es repetien des de feia un mes, i aquesta va ser una de les claus de la derrota.

La intenció d’aquesta jornada, en què visita el Vilar un dels equips més potents de la categoria, l’Igualada, és tornar a ser aquell equip sòlid en defensa i sortir amb intenció ofensiva quan la situació ho requereixi.

Diumenge, a dos quart de 5 de la tarda, els vallencs buscaran la tercera victòria seguida al Vilar, en un duel per a què els vallencs tindran la baixa de Ramon Giró per sanció —compliment de cicle— i la d’Hamir per lesió, però recuperaran Arnau Miró, que ja ha complert sanció.

L’Igualada vindrà ferit de Cornellà
Com va passar la jornada anterior, el rival de la UE Valls vindrà ferit pel San Cristóbal. L’Andorra perdia, fa dues setmanes, al temps afegit davant el conjunt de Cornellà, situació que també s’ha trobat l’Igualada, que veia com el seu rival els guanyava al minut 93 de partit. Aquesta situació farà que els de la capital de l’Anoia, que guanyaven a l’anada la UE Valls amb un gol al tram final del partit, arribin a Valls ferits i amb ganes de sumar els tres punts per tal de seguir molt a prop de llocs de play-off d’ascens.

Cesc Gómez i Vieri, màxims golejadors de l’equip
El jove jugador vallenc Cesc Gómez i el tarragoní Cristian Teruel, Vieri, són els màxims golejadors de la UE Valls i sumen els dos cinc gols cadascú, que provoca que hagin marcat el 50% dels gols, el que acaba demostrant la importància dels dos jugadors en l’aspecte ofensiu.