La UE Valls buscarà al camp de la UE Rapitenca seguir amb opcions

UE Valls

Onze finals per a la UE Valls per creure en allò que sembla impossible, la salvació. Cada partit, però, serà una final, i fins que els números ja no surtin només cal pensar en el pròxim diumenge.

Aquesta jornada, la 24 de lliga, la Unió Esportiva es desplaça a Sant Carles de la Ràpita per disputar el partit davant de la Rapitenca, equip que també es troba en lluita per la salvació, encara que els d’Isaac Fernández —exentrenador del conjunt vallenc en dues etapes— s’ho miren des de fora de llocs de descens.
Joan Pallarès sap que la permanència és difícil i ell mateix explica l’objectiu de l’equip. “No depenem de nosaltres sinó que tu guanyis i la resta perdin. Queden 11 partits. La temporada passada el Vila-seca es va salvar amb 39 punts i hem d’intentar arribar a aquest objectiu.”

Per arribar a aquesta xifra, a l’equip li falten 23 punts, que representen 7 victòries i 2 empats d’11 partits que resten. Als vallencs els queden 5 desplaçaments (Rapitenca, Vista Alegre, Sants, Balaguer i San Cristóbal), mentre que té 6 partits al Vilar (Sant Ildefons, Borges Blanques, Viladecans, Almacelles, Martinenc i Unificació Bellvitge). En aquest calendari s’ha d’enfrontar amb tres rivals directes (Rapitenca, Vista Alegre i Unificació Bellvitge), mentre que també s’haurà d’enfrontar amb equips de la zona més alta, com els quatre primers classificats.
La primera final

Diumenge a les 12 del migdia, la UE Valls visita la Devesa i recupera Ramon Giró, que ja ha complert sanció, mentre que els ebrencs perden Damian Martínez per sanció.

Els vallencs, gràcies a la victòria davant l’Igualada, es posen a 1 punt del Tortosa, a 3 de la Unificació Bellvitge i ha 4 del Vila-seca, mentre que del cinquè per la cua, l’Alpicat, estan a 8 punts (i amb gol average a favor), posició que l’equip vol ocupar a l’espera de saber si acaba comportant descens o permanència. La victòria faria que l’equip dirigit per Pallarès seguís creient en les seves “poques opcions”.