Prèvia. UE Valls-Sant Ildefons: el primer dels dos partits seguits al Vilar

UE Valls

Molt ha canviat la situació esportiva de la UE Valls des del partit d’anada davant del Sant Ildefons. Aquell partit va significar un canvi a la banqueta i l’entrada de Joan Pallarès així com un progressiu relleu de jugadors.

Una volta més tard, els vallencs segueixen en descens però arriben com un dels equips més destacats en aquesta segona volta del campionat, el que fa que matemàticament la permanència sigui possible però realment complicada.

De fet, ara la Unió Esportiva té dos partits consecutius a casa, davant dos equips de la zona mitjana de la classificació de Primera i que acabarà marcant quines opcions té l’equip de l’Alt Camp per poder arribar amb alguna opció al tram final de temporada. Sumar els sis punts segurament el trauria de la darrera posició, un primer pas però no l’únic, ja que de moment baixen cinc equips a Segona Catalana i el tretzè està a dotze punts quan resten 10 partits per acabar la temporada. El pitjor cinquè equip dels dos grups de Primera és l’Alpicat (24), mentre que el del grup 1 és el Júpiter (26).
Diumenge arriba al Vilar, en un partit que es jugarà a partir de dos quarts de 5 de la tarda,  el Sant Ildefons, únic equip que pot dir que ha tret els colors als vallencs guanyant per un còmode 3-0 al partit d’anada.

Els de Cornellà són actualment novens a la classificació amb 35 punts i pràcticament tenen la permanència al sac (onze punts de marge), encara que no de forma virtual. Si els vallencs estan signant una bona segona volta, també es pot dir el mateix dels barcelonins, que en els primers set partits d’aquesta volta només han sumat una derrota, davant Lleida Esportiu B (0-1).