Prèvia. La UE Valls busca, davant del Borges Blanques, la cinquena victòria consecutiva al Vilar

UE Valls

Els pròxims dos partits esdevenen claus pels interessos vallencs que saben que de treure bons resultats seguiran vius en la lluita per la permanència. Si s'encallen, les seves opcions es veuran reduïdes. El Vilar tornarà a veure futbol per segona setmana consecutiva de Primera Catalana, amb el duel UE Valls-Borges Blanques.

Partit clau davant del Borges Blanques, que arribarà al Vilar novè classificat amb 37 punts, amb un marge de 13 punts respecte al possible descens, amb què ha signat un gran debut a la categoria.

Pallarès va arribar a la banqueta blanc-i-vermella per al partit davant del Borges Blanques de la primera volta, en què va aconseguir el primer punt (1-1). Diumenge celebrarà una volta i fins al moment ha sumat 17 dels 19 punts que té l’equip, i ha portat esperança de permanència, encara que siguin reduïdes. Un canvi de mentalitat i canvi radical de joc han provocat que l’equip s’hagi enganxat en certa manera a les seves opcions, i tot acabarà depenent probablement dels pròxims dos partits, davant Borges Blanques i Vista Alegre (rival directe).

“Som conscients que els dos partits al Vilar seguits són i mportants. Hem de treure el màxim de punts i això passa per ser forts a casa. Sumem quatre victòries seguides a casa i intentarem sumar la cinquena diumenge davant del Borges. Hi ha el mite que guanyar dos partits seguits com a local és difícil, però ho hem d’intentar. De moment hem guanyat el primer contra el Sant Ildefons”, deia Pallarès, que tindrà els dubtes fins a darrera hora d’Arnau Miró i Uri per respectius esquinços de turmell. “Estem a l’espera de recuperar jugadors i intentar sumar la victòria”, finalitzava un tècnic que no vol abaixar elsbraços fins que matemàticament el descens no sigui un fet.

Les opcions dels vallencs són clares: guanyar el màxim de partits per veure si l'equip pot arribar als darrers partits amb opcions. Aquesta jornada hi ha duels directes per la zona baixa com el Vila-seca-Unificació Bellvitge o Balaguer-Alpicat, partits que poden fer variar la classificació d'una manera o altra.