La UE Valls encara la primera de les vuit finals

UE Valls

Qualsevol opció de permanència matemàtica passa per guanyar al camp de qui la marca, el Vista Alegre, que es troba a onze punts. Una victòria també els podria apropar a la possible salvació, ara a quatre punts. Incorporació El davanter Álex Hurtado, procedent del Vendrell, nova incorporació

Vuit finals per a la UE Valls per intentar el que seria un miracle, la salvació a Primera Catalana.
El conjunt de Joan Pallarès visita diumenge Can Vinader per enfrontar-se al Vista Alegre, equip que marca actualment la primera posició de la permanència matemàtica. Són tretzens amb 31 punts, set més que el catorzè (Vila-seca) i quinzè (Alpicat), i onze més que la UE Valls. És per això que es tracta d’una autèntica final. En cas de guanyar, els vallencs es posarien a vuit punts quan falten set partits, que tot i ser encara lluny és una de les poques opcions que tenen de permanència.

La UE Valls arriba amb la novetat de la incorporació d'Alex Hurtado, procedent del Vendrell.

Les altres opcions es basen a quedar catorzè i esperar les compensacions per salvar la categoria. De la catorzena posició només s’està a quatre punts. El millor catorzè dels dos grups (actualment es troba al grup 1), salva directament la categoria, i el pitjor catorzè ha d’esperar ascensos d’altres categories per creure en la permanència.

Vista Alegre:primer rival
Però l’equip ha d’anar pas a pas i no deixar de pensar en res més que el pròxim rival. En aquest cas el Vista Alegre. Els vallencs, que perden Mati al mig camp per cicle de sanció, i Vieri i Hamir per sanció en atac, encadenen cinc victòries, dos empats i dues derrotes en els darrers nou partits, fet que els ha donat vida en aquest tram final de temporada. En els darrers dos desplaçaments l’equip no ha pogut puntuar (Andorra i Sant Carles de la Ràpita), una ratxa que buscaran canviar aquest diumenge a partir d’un quart d’1 del migdia.