La UE Valls baixa a Segona Catalana

UE Valls

La derrota al minut 84 de partit de Roland Garrós fulmina qualsevol opció vallenca a la salvació i baixa a Segona Catalana. Els de Joan Pallarès van tenir les millors ocasions, amb un 1x1 i un remat al pal, però una vaselina del davanter del Guinardó els envia a Segona Catalana. El Martinenc segueix líder de la categoria.

El vídeo-resum del partit entre UE Valls i Martinenc, i les declaracions dels dos entrenadors, es publicaran demà al matí.


La UE Valls ja és equip de Segona Catalana i no té cap opció de salvació. Ja no pot atrapar a l'Alpicat en aquesta 14a posició que podria comptar salvació, però després de perdre davant del líder -en un partit on els de l'Alt Camp van fer mèrits per a molt més- l'equip matemàticament perdia la categoria.

El líder no s'ha trobat còmode en tot el partit al Vilar, davant d'un Valls que tindria les millors ocasions però que perdonava i veia com, al tram final, encaixava un gol que els envia a Segona Catalana. L'inici del partit es veia dos equips que no acabaven de fer-se amb la pilota. Intensitat però poques arribades. Els barcelonins ho provaven amb dues accions per banda però es trobava amb una defensa vallenca molt centrada. La primera arribada amb cert perill venia pels de Valls. Xut d'Hurtado que sortia fora. El Martinenc, que se li notava certa pressió de no poder fallar, no trobava espais per l'eix de la defensa, amb un Èric Martí i Arnau Miró que es mostraven sempre atents.

Els de l'Alt Camp ho provaven amb xuts de Mati, molt potent però que acabava sortint fora per poc, i amb un Plana, que es driblava a dos rivals però se li feia de nit per xutar i la defensa enviava la pilota a córner. El Martinenc, a partir de la mitja hora començava a arribar a l'àrea de Clavé. Bona jugada que obre espai per banda i el xut creuat -molt potent- surt fora.

Segon temps: Roland entra i li dona els 3 punts al Martinenc
El segon temps el Martinenc donava entrada al seu referent ofensiu, un Roland Garrós que tornava després de setmanes de lesió. Ho feia per donar més alternativa en atac d'un líder poc actiu en atac.

Els vallencs van desaprofitar les que van tenir. Miranda, rebia a l'espai i es plantava davant del porter i un defensor però després de superar al porter, el seu remat -un pèl forçat- tocava el pal i sortia fora. Perdonaven. També ho farien més tard, en un xut -a la sortida d'un córner- de Mati que topava al pal. Del més que possible 1-0 es passaria al 0-1 i la sentència pel Valls. Sense cap error en tot el partit, una pilota a l'espai -per banda- que rebia Roland Garrós, aprofitava la sortida de Clavé per superar-lo amb una perfecta vaselina per situar el 0-1. Era el minut 84 i els vallencs es quedaven sense poder de reacció.

Amb aquesta derrota, els vallencs baixen a Segona Catalana i només s'han pogut mantenir a Primera Catalana una sola temporada. El Martinenc segueix líder, amb un punt de marge i ara només els queda dos partits per certificar l'ascens a Tercera Divisió.