La UE Valls marxa de Terrassa amb una derrota davant del Sant Cristòbal

UE Valls

La UE Valls perdia al camp del Sant Cristòbal que s'assegura la segona posició del campionat i lluitarà a la darrera jornada per aconseguir la primera posició.

Amb el descens confirmat, el conjunt de l'Alt Camp va donar la cara al municipal CA N'anglada, on van estar a deu minuts de poder treure un empat, però els locals van collar als darrers 10 minuts de partit i marcaven tres gols per deixar el 4-1.

Darrer partit dels vallencs a domicili aquesta temporada. Visitaven el camp del segon classificat, un Sant Cristòbal que s'assegurava la segona posició i que haurà de lluitar a l'última jornada per intentar l'ascens directe. La primera part no havia gols. Els locals, nerviosos perquè sabía que no podia fallar, mentre que els de Joan Antoni Pallarès volíen deixar una bona imatge tot i confirmar el descens la jornada passada.

Els gols arribarien a la segona part. Domingo superava Clavé abans de l'hora de joc. El Sant Cristòbal es posava per davant i estava pendent del Martinenc que també guanyava al Vista Alegre (2-1). Quan faltaven 20 minuts pel final, Arnau Miró aconseguia l'empat al marcador. Aquest gol provocava que els de Terrassa veiessin com d'empatar se'ls escaparia la primera plaça matemàticament. Però els últims 10 minuts de partit el Sant Cristòbal posava la directe. Tres gols, amb doblet de Hassen Nbili, per situar el 4-1 al marcador.