Prèvia. La UE Valls s'acomiada de Primera Catalana

La Unificació Bellvitge arriba a Valls en plena lluita per la catorzena posició

UE Valls

La Unió Esportiva Valls s'acomiadarà de Primera Catalana aquest diumenge davant del seu públic enfrontant-se a un Bellvitge que es juga el tot pel tot.

Aquest diumenge a les 5 de la tarda es tancarà la temporada 2017-2018, una temporada on el conjunt blanc-i-vermell no ha complert amb l'objectiu de la permanència. Temporada llarga que a les 7 de la tarda posarà punt final i tocarà planejar el nou curs, ara però a la coneguda Segona Catalana. En aquest sentit, el conjunt de Joan Antoni Pallarès disputarà el darrer partit de la lliga davant de la Unificació Bellvitge, un equip que arriba al darrer partit amb opcions d'acabar en catorzena posició.

Els vallencs, que són penúltims, només podran defensar aquesta posició i miraran d'evitar que el Tortosa -cuer- els superi, mentre que qui se la juga serà els visitants, on necessitaran la victòria i esperar que el Vila-seca no guanyi per acabar catorzè. En aquest sentit, si ho assoleixen, la permanència no estarà assegurada. I és que hauran d'esperar la següent situació: que el Llagostera no baixi a Tercera Divisió i que dos catalans ascendeixin a Segona Divisió B.