#3cat2-#3cat3. Prèvia J34. El play-off en joc

Tercera Catalana 2 i 3

Última jornada als dos grups de Tercera Catalana de Tarragona i els dos tenen una cosa en comú: no es coneix encara qui disputarà el play-off d'ascens a #2cat6. Montblanc i Pastoreta parteixen amb avantatge però Atlètic de Valls i Cultural Bonavista no renuncien a res, encara que no depenen d'ells.

Catllar i Riudoms disputaran els seus darrers partits abans d'acomiadar-se de la categoria, ja que la pròxima temporada jugaran a Segona Catalana. També serà el darrer partit per La Riba, Pla i Icomar, que perden la categoria.

Poques coses queden per saber als grups 2 i 3 però el play-off és una d'elles. Al grup 2, la segona posició l'ocuparà o Pastoreta o Cultural Bonavista. Els dos equips tenen 69 punts però els reusencs tenen el gol average guanyat. La Pastoreta jugarà al camp del Mas Pellicer, equip que haurà d'esperar per saber si se salva o no i que el resultat no li farà variar la posició. Per contra, la Cultural Bonavista jugarà al camp del Falset, vuitè classificat amb 49 punts. Els de Bonavista hauran d'esperar de treure un millor resultat que la Pastoreta per ocupar aquesta segona plaça.

Al grup 3, l'emoció serà també màxima. El Montblanc li treu dos punts a l'Atlètic de Valls abans d'aquesta última jornada. Els de la capital de la Conca de Barberà jugaran a casa. Ho faran davant del Banyeres, equip que sí que haurà de treure un resultat positiu pe evitar la 16a posició, que pot comportar descens. Un duel molt emocionant on els dos equips si jugaran molt. Per altra banda, l'Atlètic de Valls, tercer, a dos punts del Montblanc, visita el camp del líder, el Catllar, que ja té l'ascens al sac. L'Atlètic de Valls ha de guanyar i esperar que el Montblanc perdi. També li serviria l'empat del Montblanc sempre i quan els vallencs guanyessin de dos gols al Catllar.

Llocs de possible descens també en joc
Ja hi ha els tres equips que federativament parlant són de descens. La Riba i Pla de Santa Maria al grup 3 i l'Icomar al grup 2, però els descensos de Primera Catalana d'equips de Tarragona farà que hi hagui un possible arrossegament a #2CAT i també a #3CAT, però s'haurà de veure com queda tot. El que està clar és que descensos per compensació podran afectar a la categoria. És per això que la dissetena posició (a #3cat2) i també la setzena als dos grups, podria veure's afectada.

El Montbrió, amb 23 punts és qui ocuparia la primera plaça de descens per compensació, en trobar-se dissetè al grup 2. No pot quedar millor classificat i li tocarà esperar resultats de superiors categories. Quant al Mas Pellicer, setzè, amb 27 punts, tampoc pot pujar posicions i -tot i que ho té més fàcil per la salvació, també li tocarà esperar. Al grup 3 és on hi ha més emoció per la setzena posició. Banyeres, Joventut Bisbalenca i Altafulla la podrien ocupar al final de la jornada.

Ara mateix l'ocupa el Banyeres, amb 35 punts, els mateixos que la Joventut Bisbalenca i dos punts per sobre està l'Altafulla amb 37 punts. El Banyeres haurà de treure un millor resultat que la Joventut Bisbalenca, mentre que els blaugrana en tenen prou traient el mateix resultat que el Banyeres. Per contra, l'Altafulla, per caure en 16a posició hauria de perdre i que els dos rivals guanyessin. En cas de triple empat a 38 punts, seria el Banyeres qui quedaria setzè.Tercera Catalana grup 2
Horaris
Dissabte

La Floresta-Montroig 17h
Mas Pellicer-EF Pastoreta 17h
Montbrió-Les Borges del Camp 17h
Pare Manyanet-Riudoms 17h
Camp Clar-La Selva 17h
Porrera-UDE Canonja 17h
Falset-C.Bonavista 17h
Icomar-St.P.St.P 17h
Diumenge
RCF Bonavista-Salou 18h

Tercera Catalana grup 3
Horaris
Dissabte

Constantí-Altafulla 17h
Calafell-Llorenç 17h
Catllar-At.Valls 17h
Pla de Santa Maria-UE Segur 17h
Montblanc-Banyeres 17h
La Riba-Joventut Bisbalenca 17h
La Riera-Sant Salvador 17.30h
Tancat-Arboç 18h
Diumenge
Sant Jaume-Alcover 12h