La UE Rubí i UE Tona pugen a Primera Catalana

El Travesser

La UE Rubí i la UE Tona són equips de ple dret de Primera Catalana després de superar a Tàrrega i Amposta respectivament, mentre que els targarins també tenen assegurat l'ascens per l'ascens del Sants a Tercera Divisió.

Alegria a Rubí i també a Tona que assoleixen l'ascens a Primera Catalana després de dues eliminatòries desiguals, on Rubí superava als targarins per la mínima, mentre que la UE Tona guanyava còmodament a l'Amposta, amb un global de 5-0 en favor seu.
 UE Tàrrega-UE Rubí: els dos ascendeixen
L'eliminatòria se l'ha acabat emportant els de Can Roses, que tornen un any després a Primera Catalana. El Rubí s'assegura l'ascens davant d'un Tàrrega que també estarà a Primera Catalana la pròxima temporada per la compensació de la plaça que deixarà el Sants per l'ascens a Tercera Divisió per la decisió presa pel Tribunal Català de l'Esport. Però el Tàrrega volia pujar al terreny de joc i no ho posaria fàcil. El partit d'anada el resultat era d'1-1 i això beneficiava als targarins.

Al minut 24 de partit la UE Rubí desaprofitaria una pena màxima quan Vicente enviava el xut fora dels tres pals. El signe del partit podria haver canviat un quart d'hora més tard si el Tàrrega hagués aprofitat un penal, però Oriol aturava el penal. Cap dels dos equips l'havia pogut aprofitar i s'emplaçaven per la segona part. Una bona arrencada dels visitants situaria el 0-1 quan Mendoza superava al porter local. El gol acabaria sent definitiu i seria la UE Rubí qui s'emportava l'eliminatòria.

Tona-Amposta. Clara superioritat local
La UE Tona aconsegueix l'ascens després de superar a l'Amposta també en aquest segon partit i celebraven davant del seu públic el retorn a Primera Catalana. Venien d'un 0-2 a favor de les Terres de l'Ebre però no volien refiar-se. L'Amposta ja ho tenia difícil d'entrada però encara més quan Ivan Fernández avançava als de Vic per posar l'1-0 i el 3-0 en el còmput global. La UE Tona ho tenia encarrilat i sentenciava amb dos gols més, als minuts 33 i 84, amb doblet de JavierRevert.

L'Amposta, sabia que tenia una altra opció d'ascens sinó podia emportar-se l'eliminatòria, que era que el Tàrrega guanyés la seva i així ascendir com a segon segon millor de #2CAT. Però tampoc seria així i els ampostins tornaran a jugar a Segona Catalana la pròxima temporada.