El Martinenc torna a Tercera Divisió

Tercera Divisió

El Martinenc s'emportava l'ascens després d'una pròrroga on es mostraven letals i on marcaven tres gols per deixar l'1-4 final.

Màxima emoció en el duel Manresa-Martinenc que després de 180 minuts s'arribava a la pròrroga amb tot per decidir. 1-1 del partit d'anada i 1-1 a la tornada al final dels 90 minuts. Manel Sala, avançava als del Congost abans de l'hora de joc, i situava el Manresa per davant a l'eliminatòria.

El Martinenc no es posava nerviós en cap moment. Javi Sánchez, només 12 minuts més tard marcava pels del Guinardó, que igualaven l'enfrontament i també el còmput global.

S'entrava a la pròrroga i tot per decidir. Els dos equips buscaven la victòria per assolir un ascens a Tercera Divisió que no sol passar cada dia. Al minut 100 de partit, hi ha cinc minuts pel final del primer temps de la pròrroga, Adrian Ruiz superava Luque per fer l'1-2 i sentenciar -pràcticament el duel. Devallada local que veuria gairebé impossible donar-li la volta al marcador. I és que necessitaven dos gols i això els pesaria massa. Tant que el Martinenc marcaria dos gols més, per deixar l'1-4 com a resultat final.