La UE Valls confirma les primeres vuit incorporacions

Els juvenils Arnau Gil, Marc Guasch, Joel Marigot o Arnau Cucurull, entre les primeres cares noves

UE Valls

Jugadors de casa és el que predomina en les primeres incorporacions de l'equip. Joventut, gent de casa a falta de perfilar diferents posicions.

La Unió Esportiva Valls ja té les primeres incorporacions de cara la nova temporada 2018-2019. Un total de vuit jugadors ja estan confirmats com a nous reforços després del descens de categoria. Pallarès està renovant la plantilla, i s'han oficialitzat les primeres cares noves del nou curs.

Omar Oliveras, del Pla de Santa Maria i ex jugador de la Unió Esportiva en el passat -on va acabar sent capità- torna a la disciplina vallenca després d'unes temporades a l'Amposta, de Segona Catalana. El jugador posava punt final a la temporada i aterrarà novament a Valls. El jugador ocupa la posició de defensa.

Seguint amb jugadors de casa, el club ha tancat més incorporacions: Pol Dalmau, lateral vallenc, que la passada temporada va militar al Reddis de Segona Catalana on va ser titular la majoria de partits.

Arnau Cucurull, també de Valls, i jugador que les últimes temporades ha militat a la Pobla de Mafumet B i anteriorment a l'Albi, ambdós clubs de Segona Catalana, també es converteix en incorporació per la pròxima temporada. El jugador ocupa la posició de migcamp i aquesta passada temporada va marcar 8 gols en 33 partits jugats.

Arnau Gil i Marc Guasch, procedents del juvenil del Reus Deportiu
Dos vallencs més per a reforçar la plantilla de la Unió Esportiva de cara aquesta nova temporada. Es tracta d'Arnau Gil i Marc Guasch, que arriben procedent del juvenil del Reus Deportiu. Arnau Gil és davanter i amb el juvenil reusenc va marcar la passada temporada un total de 7 gols en 25 partits jugats. Per altra banda, Marc Guasch, provè també del juvenil reusenc, i ha jugat enguany 30 partits (segons dades de la FCF) on va marcar tres gols.

Una altra cara nova serà la del juvenil Francesc Martínez, migcampista que provè del juvenil de l'Escola Valls Futbol i que la passada temporada ja va debutar amb l'equip de Joan Pallarès a Primera Catalana. Ho va fer amb vuit participacions, on va aconseguir el seu primer gol amb el club blanc-i-vermell.

Joel Marigot i Toni Ondozaval aterren a Valls
Reforços per la davantera i pel migcamp vallenc. Joel Marigot i Toni Ondozabal signen pel club blanc-i-vermell per la pròxima temporada. Marigot, que provè del Batea, que va signar a mitja temporada per intentar salvar-lo del descens a Tercera Catalana, es converteix en l'aposta en atac pel cos tècnic. Marigot va marcar la passada temporada amb el Batea 15 gols en 26 partits (23 de titular i 3 de suplent), i anteriorment havia estat al Reddis, mentre que Toni Ondozaval provè de l'Ulldecona on hi ha militat les últimes temporades. Anteriorment ha militat amb equips com Jesús Catalònia, entre altres.