L'Atlètic de Valls aposta per Jaume Bonet per la banqueta blava

Ha dirigit equips com el Nàstic de Tarragona, Sabadell, Gavà, Santboià o UE Valls, entre d'altres

Atlètic de Valls

L'exentrenador del Nàstic, Gavà, Sabadell o Santboià, entre d'altres, agafa la banqueta de l'Atlètic de Valls.

Després de setmanes d'incertesa per a veure quin serà el relleu a la banqueta de l'Atlètic de Valls, ahir al vespre es va fer oficial. El vallenc Jaume Bonet ha estat l'opció escollida pel club de Valls per a substituir a Dani Romera a la banqueta de cara la pròxima temporada.

Amb un llarg historial, Bonet ve avalat pel seu estil de joc i per una plantilla que el coneix prou bé, ja que alguns els va tenir en la seva etapa a l'amateur de l'Escola Valls Futbol. Bonet, que feia vàries temporades que no entrenava al futbol amateur, retorna a les banquetes i ho farà a Tercera Catalana per dirigir un nou projecte de l'Atlètic, després que aquests quedessin en tercera posició la passada temporada.

El tècnic de Valls ha estat en diferents banquetes de diferents categories, des de Segona A amb el Nàstic, Segona B com Gavà o Sabadell, o altres equips com Santboià, UE Valls, Tancat o Escola Valls Futbol.

A partir d'ara, es començarà a perfilar la plantilla i la composició dels jugadors de cara a iniciar la pretemporada. Per tant, es començarà a anunciar en els dies vinents i setmanes altes, baixes i renovacions.