El Travesser guardonat com a millor digital 2018 a la Nit de les Revistes i Premsa en Català

Al costat del Setmanari de l'Alt Empordà, la Revista "El Món d'Ahir", la periodista Patrícia Plaja, The National o el programa FAQS

El Travesser

Aquest dimecres al vespre, a l'edifici modernista Espai Endesa de Barcelona es va celebrar la Nit de les Revistes i Premsa en Català organitzat per l'APPEC.

Eltravesser.cat ha estat guardonat com a millor digital 2018 per ser un altaveu del futbol amateur i per la seva tasca informativa en els darrers anys. Francesc Fàbregas i Gaya, agraïa el reconeixement i l'agraïa als seus col·laboradors i companys que han estat o segueixen apostant per aquest projecte, i no va voler passar l'ocasió per recordar-se dels presos i preses polítiques i exiliats catalans, en una Nit marcada pel context polític.

El Setmanari de l'Alt Empordà, la Revista "El Món d'Ahir", la periodista Patrícia Plaja, el programa FAQS de TV3 i el diari escocès "The National", també han estat guardonats en aquesta nit, en un acte conduït per l'escriptor Màrius Serra i que ha comptat amb la presència del president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent i la consellera de la Presidència i portaveu del Govern Elsa Artadi.