La UE Valls fitxa als dos 'Figos'

Josep Maria Figueras, porter, i Raúl López, extrem, nous reforços per la Unió Esportiva Valls

per Francesc Fàbregas Gaya

UE Valls

Els dos jugadors en una entrevista per FutbolCatalunya quan es van enfrontar entre sí, quan jugaven pel Tortosa i Reus B
Els dos jugadors en una entrevista per FutbolCatalunya quan es van enfrontar entre sí, quan jugaven pel Tortosa i Reus B | Carola Ugrinovic

La UE Valls fitxa als dos "Figos" de la demarcació. Josep Maria Figueras i Raúl López, coneguts amb el nom futbolístic de "Figo", s'incorporen a la disciplina blanc-i-vermella de cara la pròxima temporada.

La porteria ja està coberta. Si fa uns dies s'anunciava la incorporació de Marc Fernández, porter de Puigpelat i que havia jugat darrerament a l'Albi, aquesta es fa oficial la de l'experimentat porter Josep Maria Figueras, jugador que en els seus inicis ja va vestir la samarreta blanc-i-vermella. Ho va fer fa 15 anys i ha passat per un infinitat d'equips provincials. Ha assolit diferents ascensos de categoria amb equips com Reddis o Ascó, però també ha estat en altres equips com Alcanar, Tortosa o darrerament Batea, on va patir una lesió que el va apartar dels terrenys de jocs varis mesos.

Pel que fa a la zona atacant, i possiblement sent la darrera incorporació en aquesta zona del camp, arriba Raul López, jugador que la passada temporada va jugar al Vila-seca de Primera Catalana. També ha vestit la samarreta del Reus Deportiu B. Va passar pels equips del juvenil del Nàstic i del Reus Deportiu. Jugador tècnic, hàbil, bo en l'un contra un i amb gol.

Amb aquestes incorporacions, i tenint en compte que s'està a l'espera de saber el futur de jugadors com Simo o Arnau Miró, la plantilla s'aniria perfilant, i quedarien poques peces per a confeccionar la plantilla.