L'Atlètic de Valls ja té perfilada la pretemporada 2018-2019

A finals de juliol arrencarà la pretemporada blava

Atlètic de Valls

Imatge de la pretemporada blava de l'any passat
Imatge de la pretemporada blava de l'any passat | F.F.G

Després de donar a conèixer que Jaume Bonet serà l'entrenador de l'equip masculí de Tercera Catalana de l'Atlètic de Valls, el club blau ja ha posat fil a l'agulla de cara a la pretemporada 2018. La lliga començarà el primer cap de setmana del mes de setembre i el nou tècnic vallenc vol arribar al debut oficial de la millor manera possible.

Bonet va voler tenir un primer contacte amb la plantilla i per aquest motiu aquest passat dilluns 9 de juliol es va organitzar una reunió amb l'assistència de la junta directiva, el cos tècnic, la majoria de jugadors que van finalitzar la temporada passada i alguna de les noves incorporacions. El tècnic va exposar les seves línies de treball a la plantilla i els va anunciar que els entrenaments de pretemporada començarien la darrera setmana del mes de juliol. Així l'equip tindrà 6 setmanes per a poder preparar bé el primer partit de lliga.

Partits de pretemporada
El club blau ja ha anunciat el primers partits de pretemporada. El primer partit pels nois de Bonet arribarà el dissabte 11 d'agost al Camp de La Selva del Camp, equip del grup 2 de la Tercera Catalana. Només quatre dies més tard l'Atlètic jugarà el partit de la Festa Major de Vallmoll davant de l'equip local (que enguany debutarà a la Tercera Catalana després del seu brillant ascens de la temporada passada).

El diumenge 19 d'agost els vallencs es veuran les cares amb El Vendrell, equip del grup sisè de la Segona Catalana. I finalment, el cap de setmana del 24 i 25 d'agost l'Atlètic farà la seva presentació al Camp Municipal del Vilar i jugarà el darrer amistós de pretemporada davant de L'Albi del grup cinquè de Segona Catalana. En els propers dies es podrien afegir un o dos partits amistosos més per acabar de completar la pretemporada.