Pallarès: 'Hem intentat fer la plantilla la més competitiva que hem pogut'

El tècnic està a l'espera de saber el futur de jugadors com Martí Fàbregas, Simo i Arnau Miró

per Francesc Fàbregas Gaya

UE Valls, Segona Catalana grup 6

Pallarès, buscarà tenir una plantilla d'entre 20 i 22 jugadors
Pallarès, buscarà tenir una plantilla d'entre 20 i 22 jugadors | F.F.G

La plantilla de la UE Valls està prenent forma, i de migcamp endavant sembla que tot el peix està venut, a excepció de conèixer el futur de Martí Fàbregas, i els únics dubtes recaurien a la defensa.

Josep Maria Figueras "Figo", Marc Fernández, Pol Dalmau, Eric Martí, Jose Luis León, Omar Oliveras, Eric Garcia, Marc Guasch, Toni Ondazaval, Sergio Giralte, Francesc Martínez, Arnau Cucurull "Kuku", Albert Plana, Ramon Miranda, Òscar Pérez, Joel Marigot, Arnau Gil, Raul López "Figo", i Gormaz (farà pretemporada), és l'actual plantilla de la UE Valls, i només queda per saber 4 dubtes i per diferents motius: Martí Fàbregas, Arnau Miró, Simo i Oriol Roca.

En aquest sentit, el tècnic Joan Pallarès, quan falten 11 dies per arrencar pretemporada, afirma que "queden poques incorporacions", ja que algun dels jugadors que són dubte, s'acaben quedant, potser només arribaria un jugador més. Així, els dubtes passen pel lateral esquerre i per l'eix de la defensa, on ara mateix hi ha Èric Martí, Jose Luis León i Omar, que pot jugar també al migcamp.

"Hem intentat fer una plantilla la més competitiva, i hem buscat jugadors de proximitat, que hagin estat al club i jugadors amb ganes de fer-ho bé. A partir d'aquí tenim 19-20 jugadors signats per fer la pretemporada, i amb les dues places que ens queden no ens tornarem bojos. Amb el que tenim, tenim un equip de garanties per competir bé", afirmava Pallarès, que destacava que aquesta temporada "necessitarem tots els jugadors i necessitarem un perfil de jugador en cada partit. Ha de ser un any de màxima involucració".