VIDEO | L'Atlètic de Valls Alt Camp Alumini ja ha començat la pretemporada

L'Atlètic té sis setmanes de pretemporada pel davant donat que la lliga comença el dissabte 1 de setembre

Atlètic de Valls

Atlètic de Valls inicia pretemporada
Atlètic de Valls inicia pretemporada

Aquest dimarts 24 de juliol l'equip masculí del Futbol Club Atlètic de Valls Alt Camp Alumini va començar la pretemporada de cara a preparar de la millor manera possible la lliga de Tercera Catalana 2018-2019. L'entrenament va tenir lloc al Camp Municipal del Vilar i va aplegar a una vintena de jugadors dels 26 que de moment han començat a suar per anar recuperant la forma física perduda durant els mesos d'estiu (recordem que la lliga 2017-2018 va finalitzar el darrer cap de setmana del mes de maig).

L'Atlètic té sis setmanes de pretemporada pel davant donat que la lliga comença el dissabte 1 de setembre, quan els vallencs rebran la visita del Constantí al Vilar. Durant aquestes setmanes els blaus entrenaran tres o quatre dies per setmana i disputaran diversos partits amistosos: dissabte 11 d'agost a La Selva (3a Catalana), dimecres 15 a Vallmoll (3a Catalana), diumenge 19 al Vendrell (2a Catalana) i dissabte 25 al Vilar davant de L'Albi (2a Catalana).

De moment l'Atlètic engega la pretemporada amb un bon número de jugadors que repeteixen de la temporada anterior: Pere Balcells, Ike Romera, Oscar Periche, Marc Martí, Francesc Molinos, Edu Güell, Juanito Silva, Gerard Sendra, Yurel, Marc Flores, Marc Gabriel, Ramon Moya, Jordi Rosinés, Sergi Miró, Salva López, Christ, Genís Vidal i Joel Merino.  Òbviament també hi ha cares noves: el porter Víctor Arroyo (que estava inactiu), Christian Ibarra (exjuvenil del Vilaseca), Sergi Bonet (exjuvenil de l'Escola Valls Futbol), Domènec Hernández (que l'any passat va jugar a l'Alcover i a l'Icomar), Albert Pell (que estava inactiu), Edu Penco (provinent del Vallmoll), Oscar Gil (provinent de L'Albi) i Samuel Fernández (que torna a l'Atlètic després d'un any jugant a Gibraltar). 

El nou tàndem d'entrenadors format per Jaume Bonet i David Miret té un mes pel davant per conèixer a la plantilla i per concretar els jugadors que començaran oficialment una temporada que promet emocions fortes perquè la composició del grup tercer de la Tercera Catalana és de les més fortes que es recorden.

L'Atlètic se les haurà amb 13 rivals que repeteixen de la temporada passada: Montblanc, Sant Jaume dels Domenys, Altafulla, L'Arboç, Alcover, Calafell, Segur, Constantí, Bisbalenca, Banyeres, Llorenç, La Riera i Sant Salvador. A més a més els blaus es trobaran amb 3 equips que han baixat de Segona Catalana: Torredembarra, Roda de Barà i Morell. Finalment el grup el completa el Salauris de Salou que puja de Quarta Catalana i ocupa la plaça del Tancat del Vendrell que enguany no ha inscrit al seu equip amateur.