La UE Valls debuta a Segona Catalana en un dels camps més complicats

Gandesa, primer rival dels vallencs en el camí a intentar ser un dels equips que lideri la categoria

per Francesc Fàbregas Gaya

UE Valls, Segona Catalana grup 6

Omar Oliveras, torna a vestir la samarreta blanc-i-vermella
Omar Oliveras, torna a vestir la samarreta blanc-i-vermella | F.F.G

El nou projecte de Joan Antoni Pallarès arrenca aquest diumenge. La Unió Esportiva Valls començarà la temporada davant d'un dels rivals més exigents de la Segona Catalana -grup 6-, el Gandesa, conjunt que enguany està dirigit per Alberto López, extècnic del CD Morell.

Els tres primers punts s'hauran de treballar i molt. La UE Valls protagonitzarà el partit de la jornada, a més que servirà per tancar la primera jornada de lliga. Gandesa-Valls per encetar la temporada i partit molt exigent. Després d'una pretemporada on els vallencs no han conegut la derrota, ara comença l'hora de la veritat. Amb una plantilla de 22 jugadors, els vallencs hauran de demostrar que volen ser un dels equips que acabin liderant la categoria.

Amb molts canvis respecte l'any passat, s'haurà de veure en quin estat de forma arriben en un inici de temporada exigent. Moltes cares noves i un estil de joc diferent al que es va veure amb el tècnic el curs passat, on les circumstàncies són diferents. Els vallencs visiten Gandesa, on ja van guanyar en el seu darrer desplaçament. Els de la Terra Alta afronten la temporada amb la baixa destacada de Dilla, referent de les darreres temporades al club.

 

Molts canvis en línies
Quant a posicions, totes s’han reforçat després de les poques renovacions respecte al curs passat. Fins a vuit defenses, apartat en què destaca l’arribada de Socias, exjugador de l’Ascó, o la del lateral Batista, així com la del central León o el planenc Omar Oliveras. A la porteria, dos porters nous, Josep Maria Figueres "Figo" i Marc Fernández, ambdós ja havien estat al club anteriorment.

Al mig camp, moltes cares noves i només Plana segueix del curs passat. Giralte i Cucurull seran dues peces importants, però també Ondazával o el juvenil Marc Guasch. En atac, pólvora amb Joel Marigot, que ve per ser el golejador de l’equip. Raul López “Figo” serà un altre dels referents, sense oblidar-se del juvenil Gil, que apunta maneres, o els jugadors que ja segueixen del curs passat, Pérez i Miranda.