A pels primers 3 punts

La UE Valls rep l'Ampolla diumenge a dos quarts de cinc de la tarda i volen sumar la primera victòria després de la derrota a Gandesa

per Francesc Fàbregas Gaya

UE Valls, Segona Catalana grup 6

Simo, en una jugada davant del Juvenil A del Reus en pretemporada
Simo, en una jugada davant del Juvenil A del Reus en pretemporada | F.F.G

Estrena de la UE Valls aquest diumenge com a local. Serà a partir de dos quarts de cinc de la tarda, quan rebin la visita de l'Ampolla, amb l'esperança d'oblidar el debut de lliga on no van poder puntuar a Gandesa.

Pallarès cataloga la derrota a la Terra Alta com a "toc d'atenció", i demana més intensitat a un equip que encara està en construcció i que no té tota la plantilla encara a disposició.

De cara al partit hi ha dubtes. Joel Marigot entrarà a la convocatòria però serà dubte que entri a l'11 inicial, al no haver pogut entrenar durant la setmana. Raul López "Figo", que ja té l'alta mèdica sembla difícil que pugui tenir els primers minuts mentre que Ondozaval, per una punxada, també és dubte. Qui segur que no estarà és Batista, per motius personals.

Pallarès: "Enguany hi ha una lliga dura i ningú vendrà res"

L'Ampolla, que va empatar en la jornada inaugural davant del Camarles (1-1) ve d'ascendir de categoria i manté part del bloc del passat curs. Té jugadors contrastats com Jordi Roca, Samu Blanes, Erik Garrido, Aitor Arasa o David Gallego. En declaracions, Pallarès afirmava que “L’Ampolla serà un rival com tots els d’enguany. Hi ha una lliga dura i ningú vendrà res”. A més el tècnic, que afirma que l'equip tot i la qualitat que té ha d'igualar almenys la intensitat del rival, deia que "Hem de pensar en nosaltres i veure el que no em fet bé a la primera jornada".