La UE Valls buscarà a Camarles la primera victòria a domicili

S'enfronten a un equip que te els mateixos punts i no ha cedit punts a casa

per Francesc Fàbregas Gaya

UE Valls, Segona Catalana grup 6

La UE Valls buscarà a Camarles la primera victòria a domicili
La UE Valls buscarà a Camarles la primera victòria a domicili | F.F.G

La Unió Esportiva Valls afronta diumenge, a partir de les 5 de la tarda, el tercer partit de la temporada fora de casa, amb els deures d’aconseguir sumar la primera victòria a domicili.
Per fer-ho haurà de superar el Camarles, un equip que arriba amb els mateixos set punts que els blanc-i-vermells. Cinquens i sisens respectivament, els dos equips es troben a tres punts del segon, el Riudoms, i es presenta el partit com una oportunitat per als dos equips de situar-se ja a la zona més alta de la taula.


Mentre que la Unió Esportiva només ha sumat un punt de sis com a visitant i és la seva assignatura pendent (després d’haver fet un 6 de 6 al Vilar), els camarlencs a casa estan invictes, amb dues victòries davant Canonja i Vendrell, on han marcat quatre gols i n’han rebut només un. El tarragoní Leo Amador, incorporació d’aquesta temporada, ha marcat quatre gols dels nou que ha fet l’equip de Francisco Torres, Kiki, i és un dels màxims golejadors de la categoria.  Però no és l’únic perill d’un Camarles que té qualitat, com ho reflecteixen Raül Teixidó i Jesús Ferreres.


Després de l’empat a la Canonja als darrers minuts i de la victòria agònica davant del Catllar, l’equip afronta el partit sabent de la importància de sumar la primera victòria fora davant d’un rival complicat i contra qui es podria plantejar alguna variació tàctica. El tècnic, Joan Pallarès, en parla: “Tenim ganes de seguir amb la dinàmica de la primera part del Catllar, que va ser molt completa, i és el Valls que volem veure. Potser el camp del Camarles no és el més adequat per fer-ho perquè és un camp petit i fan un futbol directe, però intentarem jugar les nostres armes i potser variar el joc per adaptar-nos-hi.”
León, recuperat.


Dubte de Kuku
Quant a la disponibilitat dels jugadors, José Luis León s’ha recuperat d’una infecció a l’ungla i serà a Camarles, igual que Joel Marigot, que dimarts va patir molèsties però estarà recuperat. Qui és baixa és Arnau Gil i Pol, que encara no s’han recuperat. Mentrestant, l’únic dubte és Kuku, que també va patir molèsties a l’entrenament i serà dubte fins a darrera hora.