UE Valls-Mora La Nova: un partit entre dos equips golejadors

Els de Joan Pallarès buscaran la segona victòria seguida al Vilar i la quarta consecutiva a la lliga per seguir a la zona alta i avançar alguna posició

per Francesc Fàbregas Gaya

UE Valls, Segona Catalana grup 6

UE Valls-Mora La Nova: un partit entre dos equips golejadors
UE Valls-Mora La Nova: un partit entre dos equips golejadors

La Unió Esportiva Valls encara diumenge el segon partit consecutiu al Vilar i ho fa carregat de moral. Tres victòries consecutives, i al Vilar encara no s’ha escapat ca punt en els tres partits que hi han jugat. I volen que segueixi així davant d’un Móra la Nova que dels darrers quatre partits només n’ha guanyat un.


Els vallencs, que buscaran recuperar algun efectiu de cara  a diumenge, estan fent passos endavant quant a joc i solidesa, sobretot defensiva —diumenge passat van aconseguir deixar la porteria a zero, i és el segon cop que passa aquesta temporada.

Dos equips que tenen gol
Si es pot definir d’una forma els dos equips aquesta és que tant UE Valls com Móra la Nova tenen gol: 12 i 13 respectivament en 6 partits, una mitjana de 2 per partit, i són dos dels equips més golejadors del campionat, però la diferència a les estadístiques recau en els gols encaixats. Si els vallencs n’han encaixat 7, el Móra la Nova n’ha rebut fins a 12, i és el quart equip que més gols ha rebut aquesta temporada, que els ha fet perdre uns quants punts.


Pallarès sap que no és fàcil guanyar dos partits seguits a casa i la premissa del futbol ho deixa clar. És per això que encaren el partit sabent la importància que té, i sabent que el pròxim desplaçament és Ulldecona, un camp sempre complicat. Si guanyen es mantindran almenys entre els quatre primers, a l’espera de poder avançar algun rival: “No mirem tant la classificació com la moral de l’equip. Anar escalant posicions serveix perquè els jugadors agafin moral i confiança.”