L'Atlètic torna a jugar fora de casa; ara al camp del Salauris

Després de dos empats a domicili, els de Jaume Bonet buscaran la primera victòria lluny del Vilar

Atlètic de Valls, Tercera Catalana 2 i 3

L'Atlètic torna a jugar fora de casa; ara al camp del Salauris
L'Atlètic torna a jugar fora de casa; ara al camp del Salauris

Aquest dissabte, 13 d’octubre, l’Atlètic de Valls Alt Camp Alumini tornarà a jugar lluny de l’Alt Camp. En aquesta oportunitat els vallencs jugaran al Camp del Salauris de Salou a partir de les 4 de la tarda.


El Salauris estrena categoria després del seu recent ascens des de la Quarta Catalana. A hores d’ara els de Salou són 15ns amb 4 punts i estan protagonitzant un començament de temporada irregular amb resultats de tots els colors. Fins ara han perdut 4 dels 6 partits disputats però han estat capaços de golejar 5-1 al Llorenç i van donar molta feina al camp del líder, Montblanc, on només van caure per 3-2.


L’Atlètic haurà d’anar amb molt de compte amb un rival que voldrà sumar els tres punts per començar a escalar posicions a la classificació. Per contra, és ben clar que els homes de Jaume Bonet i de David Miret necessiten aconseguir la primera victòria fora de casa si no volen perdre pistonada amb el Montblanc i el Roda de Barà. Els dos únics partits que han jugat lluny del Vilar -ja que falta pendent el partit a Banyeres de la segona jornada- han acabat amb empats, a Sant Salvador i La Bisbal del Penedès.