#2cat6 / Prèvia J7 / Jornada apassionant

La Pobla B defensarà el primer lloc després de desbancar el Tortosa la jornada passada

per Francesc Fàbregas Gaya

Segona Catalana grup 6

Pobla B
Pobla B | F.F.G

Cap de setmana intens al grup 6 de Segona Catalana. Podrà mantenir la Pobla B el lideratge que va assolir la passada jornada? Reddis, Amposta i Vila-seca sumaran les primeres victòries? Que passarà als dos derbis ebrencs que tanquen la jornada?

Dissabte el futbol passarà per la zona de Tarragona. El primer dels dos partits es jugarà al camp d'un estrenat líder, una Pobla B que buscarà davant del Riudoms seguir al capdavant de la classificació i sumar la sisena victòria seguida. Per la seva banda, el Riudoms vol recuperar el camí de la victòria després de tres jornades sense fer-ho.

L'Ampolla, un dels equips que ha començat més en forma la temporada. Foto: F.F.G

El segon i últim partit de dissabte es viurà al Baix Penedès, on el CE Vendrell rep a La Sénia. Els vendrellencs han sumat 5 dels primers 18 punts i a casa volen fer-se forts, mentre que La Sénia te 6 punts més a la classificació.

De cara diumenge, dos partits al migdia i cinc a la tarda. Al matí, els partits seguiran disputant-se a Tarragona, on el CE Catllar vol mantenir les bones sensacions com a local davant del cuer, un Reddis que només ha pogut sumar un punt en l'inici de temporada. A la mateixa hora, duel entre Canonja i Pastoreta. Els de Diego Reyes són desens amb 8 punts, i reben una Pastoreta que suma 4 derrotes de forma consecutiva.

Títol

La jornada de la tarda s'obre al Vilar, on la UE Valls tornarà a jugar a casa. Ara ho farà per rebre al Mora La Nova. Els de Joan Pallarès miraran d'aconseguir la quarta victòria seguida i afiançar-se a la zona alta. Per això haurà de superar un Mora, que tot i estar a zona mitjana, té gol, com ho demostren les seves xifres (13 gols).

Dos derbis ebrencs per aquesta setena jornada de lliga. Urgències a Amposta, on després de sis jornades sense guanyar, visita el camp del tercer, l'Ampolla, que encadena una bona ratxa de resultats. L'altre derbi serà entre Camarles i Ulldecona, dos equips que es troben amb 8 i 7 punts i que volen guanyar per escalar posicions.

CD Tortosa. Foto: CD Tortosa

El Tortosa, pendent del que hagi fet la Pobla B el dia anterior, mirarà de recuperar el lideratge que tenia. Jugaran a casa davant d'un Vila-seca que no troba el camí encara de la victòria: 6 partits i 4 empats i 2 derrotes.

 

Horaris
Dissabte

Pobla B-Riudoms 16h
Vendrell-La Sénia 18h

Diumenge
Catllar-Reddis 12h
Canonja-EF Pastoreta 12h
UE Valls-Mora La Nova 16.30h
Camarles-Ulldecona 17h
Ampolla-Amposta 17h
Gandesa-Torreforta 17h
Tortosa-Vila-seca 17h